«Θα το πω, από τότε που χώρισα με την Φαίη»: Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε και ξεστόμισε όσα δεν περίμενε κανένας

December 5, 2023

«Θα το πω, από τότε που χώρισα με την Φαίη»: Ο Γιώργος Λιάγκας ξέσπασε και ξεστόμισε όσα δεν περίμενε κανέναςO Γιώργος Λιάγκας έκανε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, στον αέρα της εκπομπής “Πρωινό”, σήμερα, Τρίτη, με αφορμή τις φήμες για τη σχέση του Γιάννη Στάνκογλου με τη Σίσσυ Χρηστίδου.

Ο Γιώργος Λιάγκας μετά τον χωρισμό του, δεν είχε καμία σοβαρή σχέση

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής «πρέπει να σεβόμαστε όλους. Εμένα, από τότε που έχω χωρίσει, αν ήθελα να βγω να πω για μια σχέση μου, θα έβγαινα εγώ ο ίδιος. Προφανώς 6-7 χρόνια έχουν υπάρξει και περίοδοι που δεν είμαι μόνος μου. Δεν το έχω πει ποτέ. Σχέση όμως που να πω ότι είμαι με κάποια και βγαίνω έξω, δεν είχα αυτά τα 7 χρόνια. Γιατί δεν είχα; Για τους δικούς μου λόγους. Ή μπορεί και να είχα και να μην ήθελα να μαθευτεί, γιατί υπάρχουν παιδιά κλπ.».

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα

Και πρόσθεσε «υπάρχουν δημοσιεύματα ότι έχω σχέση που είναι έγκυος, ότι έχω παντρευτεί κρυφά στην Τήνο, ότι περιμένω τρίτο παιδί.. Να τους σεβόμαστε όλους. Να μην σεβόμαστε μόνο τον Στάνκογλου, που πρέπει να τον σεβαστούμε, όλους, κύριοι συνάδελφοι, να τους σεβόμαστε, που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιήσουν το ο,τιδήποτε. Μην έχουμε δύο μέτρα και δύο σταθμά».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: