Παράτησε τη τηλεόραση, άλλαξε επάγγελμα & μετακόμισε: Νέα ζωή για την 56χρονη Νατάσα Ράγιου, έτσι είναι σήμερα

December 5, 2023

Παράτησε τη τηλεόραση, άλλαξε επάγγελμα & μετακόμισε: Νέα ζωή για την 56χρονη Νατάσα Ράγιου, έτσι είναι σήμεραH Νατάσα Ράγιου σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Πρωινό Σουσού”, μίλησε για τη ζωή της στη Ρόδο, τον σύντροφό της Τζιοβάνι και αποκάλυψε αν θα επέστρεφε στην τηλεόραση.

Η νέα ζωή της Νατάσας Ράγιου

Όπως υπογράμμισε η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια «είμαι μόνιμα στη Ρόδο. Η ζωή εκεί είναι πάρα πολύ καλά, έχω ηρεμήσει, όλα αυτά που μου λέτε οι συνάδελφοι, ότι ετοιμάζεστε πάτε σε πρεμιέρες κλπ, ναι μεν μου έχουν λείψει κάποιες στιγμές, αλλά είμαι τόσο μακριά από όλο αυτό».

Για τον σύντροφό της επεσήμανε «είναι ο άνθρωπός μου, γιατί ηρεμεί το μέσα μου. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι πιο σημαντικό για μια γυναίκα. Είναι ήρεμος κι εμένα μου έλειπε αυτή η ηρεμία, αυτή η γαλήνη, αυτή η σιγουριά του να είσαι με έναν άνθρωπο που θα είναι εκεί ό,τι και να συμβεί. Είναι άνθρωπος καρδιάς ο Τζιοβάνι, βέβαια έχουμε και τις εντάσεις και τους τσακωμούς, μην τρελαθούμε, τα έχουμε όλα αυτά».

Υπό προϋποθέσεις θα επέστρεφε στην τηλεόραση η Νατάσα Ράγιου

Όσον αφορά την επιστροφή της στην τηλεόραση, σημείωσε «έχω επιχειρήσει να κάνω συζητήσεις, δεν είναι κάτι που να με ενδιαφέρει. Δεν θα μπορούσα να εμπλακώ με το πρωινό το καθημερινό. Για μια φορά την εβδομάδα ή το σαββατοκύριακο, θα μπορούσα να κάνω κάτι, αλλά με συγκεκριμένες συνθήκες. Αυτό το “τσακώνομαι στον αέρα” και “βρίζομαι στον αέρα” με τους παρουσιαστές των άλλων εκπομπών… Δεν γίνεται το 80% των εκπομπών να ασχολείται με το τι έχουν κάνει οι άλλες 7 εκπομπές των άλλων καναλιών, είναι γελοίο, είναι παγκόσμια πρωτοτυπία, είναι ελληνικό φαινόμενο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: