Ράκος ο Αντώνης Κανάκης, «πάγωσαν» όλοι: «Στα καλά καθούμενα, 49 χρονών το παλικάρι μας & μας άφησε…»

December 6, 2023
Όλοι μείναμε έκπληκτοι όταν ο Αντώνης Κανάκης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Ράκος ο Αντώνης Κανάκης, πάγωσαν όλοι: Στα καλά καθούμενα, 49 χρονών το παλικάρι μας & μας άφησε…Διαφορετικά ξεκίνησε η εκπομπή Ράδιο Αρβύλα στον ΑΝΤ1 το βράδυ της Τρίτης 5/12, καθώς ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να αποχαιρετήσει τον Χρήστο Βαλασέλλη ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών.

Ο παρουσιαστής περιέγραψε τη γνωριμία και τη συνεργασία που είχε με τον γνωστό δημοσιογράφο και κατασκευαστή του προγράμματος Jazzler.

Θα ήθελα σήμερα κατευθείαν πριν ξεκινήσουμε να πω κάτι. Όλα τα τραγούδια που ακούτε εδώ στο Ράδιο Αρβύλα και στα ραδιόφωνα ό,τι και αν κάνουμε όλα αυτά τα τραγούδια αναπαράγονται και παίζονται από αυτό το πρόγραμμα, το οποίο λέγεται Jazzler, είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης ανοίγοντας το Ράδιο Αρβύλα της Τρίτης.

Αυτό το πρόγραμμα το έχουμε τοποθετημένο παντού, πρέπει να το έχουμε περίπου σε 25 υπολογιστές σε όλη μας την εταιρεία και αυτό το πρόγραμμα είναι ελληνικό και αυτή τη στιγμή πρέπει να εξυπηρετεί περίπου το 90% των ραδιοφωνικών σταθμών στην Ελλάδα και το κατασκεύασε ο φίλος μας ο Χρήστος Βαλασέλλης, με τον οποίο εγώ μίλησα για πρώτη φορά πριν από 23-24 χρόνια στη Μυτιλήνη, συμπλήρωσε αμέσως μετά.

Τον γνώρισα ως κατασκευαστή του Jazzler, το έκανε μόνος του, είμαστε σίγουροι ότι δε δέχθηκε καμία απολύτως βοήθεια από το ελληνικό κράτος. Ως γνωστόν ο μεγαλύτερος εχθρός του Έλληνα επιχειρηματία είναι το ελληνικό κράτος. Δεν είναι όμως αυτό το θέμα μας, μακάρι να ήταν, αφηγήθηκε ο Αντώνης Κανάκης στη συνέχεια.

Το θέμα είναι ότι ο Χρήστος μας στα καλά καθούμενα 49 χρονών το παλικάρι μας άφησε και θέλαμε να το αναφέρουμε στην εκπομπή. Ήταν ένας άνθρωπος που είχε άμεση σχέση με την εκπομπή μας, εγώ θυμάμαι να συνεργάζομαι μαζί του επί 23 χρόνια εξ αποστάσεως.

Θέλουμε να δώσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τα αγαπημένα του πρόσωπα. Δυστυχώς, ακούμε συνέχεια για νέους ανθρώπους που έτσι απλά φεύγουν από τη ζωή, είπε κλείνοντας το αποχαιρετιστήριο μήνυμά του ο Αντώνης Κανάκης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: