Η Μάγισσα: Αποθέωση για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου – «Δάκρυσε» το Twitter με το μοιρολόι της Γερακίνας στην κηδεία του Πετρούνη

December 6, 2023
Η Μάγισσα: Μια υπέροχη αναγνώριση για την Μαρκέλλα Γιαννάτου – Το Twitter έγινε συγκινητικό με τον πένθιμο ύμνο της Γερακίνας στην τελετή κηδείας του Πετρούνη.

Η Μάγισσα: Αποθέωση για τη Μαρκέλλα Γιαννάτου – Δάκρυσε το Twitter με το μοιρολόι της Γερακίνας στην κηδεία του Πετρούνη


Διαφ.

Άλλο ένα συγλονιστικό επεισόδιο της σειράς Η Μάγισσα παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης 5/12 μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Οι εξελίξεις ήταν για ακόμα μια φορά καταιγιστικές και καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό που παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τη σειρά.

Το αποψινό επεισόδιο ξεκίνησε με την κηδεία του Πετρούνη, ο οποίος δολοφονήθηκε στον ύπνο του από δυο άνδρες. Πίσω από τον θάνατό του βρίσκεται η Κυπριανή, ωστόσο η οικογένειά του πιστεύει πως αυτοκτόνησε.

Οι χρήστες του Twitter, που σχολιάζουν όσα συμβαίνουν στην σειρά, “λύγισαν” με τη σκηνή της κηδείας και με το μοιρολόι της Γερακίνας, αποθεώνοντας παράλληλα την Μαρκέλλα Γιαννάτου για την ερμηνεία της.

Δείτε παρακάτω τα καλυτέρα tweets που συγκέντρωσε το FTHIS.GR:

width=387 width=399 width=515 width=533 width=524


Πηγή

Διαβάστε επίσης: