Η Ελενα Ακρίτα ζητά να ανοiξουν τα στóματα για τον Ολιβερ στην Αράχωβα: «Όποιος ξέρει και δε μιλάει δεν είναι καλύτερоς»

December 5, 2023

Η Ελενα Ακρίτα ζητά να ανοiξουν τα στóματα για τον Ολιβερ στην Αράχωβα: «Όποιος ξέρει και δε μιλάει δεν είναι καλύτερоς»Απαντήσεις  αναζητά τόσο η οικογένειά του, όσο και οι περισσότεροι Ελληνες.

 

Απαντήσεις αναφορικά με την άγρια κακοποίηση και τη δολοφονία του Χάσκι στην περιοχή της Αράχωβας αναζητά τόσο η οικογένειά του, όσο και οι περισσότεροι Ελληνες.

Ειδικότερα, να βρεθεί ο δράστης. Αυτό ζητά όλη η κοινωνία που παραμένει σοκαρισμένη από την φρικιαστική κτηνωδία.

Σε ανάρτηση για το θέμα προχώρησε και η βουλετής του ΣΥΡΙΖΑ, Ελενα Ακρίτα η οποία τονίζει πως “αυτοί που καλύπτουν ένα έγκλημα είναι ίδιοι με τον εγκληματία”.

Στη συνέχεια η κα Ακρίτα ζητά από τους πολίτες της Αράχωβας να ανοίξουν τα στόματά τους. “Είτε επειδή υπάρχει αμοιβή 5. 000 ευρώ, είτε επειδή δεν το σηκώνει η συνείδηση τους”.

Το κείμενο της ανάρτησης της Ελενας Ακρίτα

“Αυτοί που καλύπτουν ένα έγκλημα είναι ίδιοι με τον εγκληματία. Κι αυτό κανείς μας δεν θέλει να το πιστέψει για τους καλούς κατοίκους της Αράχωβας. Όποιος ξέρει και δε μιλάει να φανερώσει ποιος δολοφόνησε το σκυλάκι με τόσο φριχτό τρόπο δεν είναι καλύτερος από τον δολοφόνο του.

Ανοίξτε τα στόματά σας. Είτε επειδή υπάρχει αμοιβη 5000€, είτε επειδή δεν το σηκώνει η συνείδηση του.

Δεν βάζω φωτογραφία, δεν αντέχω“.

Ο Όλιβερ ήταν 8 ετών. Βασανίστηκε, κακοποιήθηκε και βιάστηκε με αιχμηρό αντικείμενο. Το σκυλάκι μοιραία υπέκυψε στα τραύματα του λίγες ώρες μετά. Τα τραύματα του πολλαπλά και βαθιά. Επί μία ώρα η κυρία Τόλα προσπαθούσε να ηρεμίσει το βασανισμένο ζώο που έτρεμε σαν το ψάρι.

Η Κλεονίκη Τόλα, κτηνίατρος που εξέτασε τον Όλιβερ ανέφερε: “Έχω δει κακοποιήσεις, πολυτραυματίες από τροχαία, από δηλητηριάσεις, από δαγκώματα σκύλων, τέτοια κακοποίηση και με ανθρώπινη παρέμβαση δεν έχω ξαναδεί στα 30 χρόνια καριέρας”.

“Προσπαθούσαμε επί μία ώρα να ηρεμήσουμε τον σκύλο και δεν μπορούσαμε. Μου λέει η κτηνίατρος ”έχει πάθει τόσο στρες. Είναι τόσο σοκαρισμένο το σκυλάκι σου που δεν το πιάνει το ηρεμιστικό””, υπογράμμισε ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ, Μιχάλης.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: