Πιστεύει στον Θεό & το δείχνει με κάθε ευκαιρία: Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Πάρο η Σοφία Αλιμπέρτη

December 7, 2023

Πιστεύει στον Θεό & το δείχνει με κάθε ευκαιρία: Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Πάρο η Σοφία ΑλιμπέρτηΗ Σοφία Αλιμπέρτη είναι μια ιδιαίτερα αγαπητή ηθοποιός και παρουσιάστρια που τα τελευταία χρόνια είχε αποφασίσει να απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας. Η ίδια είχε αποσυρθεί στο σπίτι της στην Πάρο, ένα μέρος που λατρεύει και έχει επιλέξει να κάνει «πατρίδα» της.

Πρόσφατα, έκανε την επανεμφάνισή της μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και η υποδοχή του τηλεοπτικού κοινού ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Η Σοφία Αλιμπέρτη έχει μιλήσει αρκετές φορές δημόσια για την πίστη της στον Θεό και και έχει μάλιστα αναφέρει περιπτώσεις που την έχει βοηθήσει στις δύσκολες στιγμές της ζωής της.

Σοφία Αλιμπέρτη: Στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στην Πάρο

Σήμερα, ανήμερα της μεγάλης γιορτής του Αγίου Νικόλα, γιορτάζει ο μικρότερος γιος της, Νικόλας Βαρθακούρης και η Σοφία Αλιμπέρτη επισκέφτηκε ένα πανέμορφο εκκλησάκι στην αγαπημένη της Πάρο προκειμένου να ανάψει ένα κεράκι.

Μάλιστα μοιράστηκε φωτογραφίες από το ανθοστόλιστο εκκλησάκι που πανηγυρίζει.

Η ανάρτηση της Σοφίας Αλιμπέρτη και η ευχή της:

«Χρόνια πολλά!!!! Να ταξιδεύουμε σε ήσυχα και καθαρά νερά με θεϊκή προστασία και καθοδήγηση», έγραψε η Σοφία Αλιμπέρτη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Η πίστη της Σοφίας Αλιμπέρτη στον Θεό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: