Το «πέταξε» λίγο πριν την εκκλησία: Η αλλαγή που έκανε τελευταία στιγμή η νύφη Δήμητρα Ματσούκα & αποδείχτηκε «σωτήρια»

December 7, 2023

Το «πέταξε» λίγο πριν την εκκλησία: Η αλλαγή που έκανε τελευταία στιγμή η νύφη Δήμητρα Ματσούκα & αποδείχτηκε «σωτήρια»


Διαφ.

Σχεδόν μια εβδομάδα έχει περάσει από τη μέρα που η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης έκαναν κάτω υπό άκρα μυστικότητα τον θρησκευτικό τους γάμο με λίγους και εκλεκτούς καλεσμένους. Το ζευγάρι, πιο ευτυχισμένο από ποτέ, παντρεύτηκε την Παρασκευή 1η Δεκεμβρίου, στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου Ραγκαβά στην Πλάκα.

Δήμητρα Ματσούκα – Πέτρος Κόκκαλης: Έκαναν τον γάμο της χρονιάς

Ο γάμος έγινε σε πολύ στενό κύκλο, καθώς οι καλεσμένοι, που ήταν συγγενείς και φίλοι του ζευγαριού, δεν ξεπερνούσαν τους 60. Παρόλα αυτά, στην εποχή των social media, ήταν αδύνατον να μην κυκλοφορήσουν φωτογραφίες και βίντεο από τον γάμο τους.

Μάλιστα, μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση στο εστιατόριο Διόνυσος Zonar’s κάτω από την Ακρόπολη όπου το ζευγάρι χόρεψε και διασκέδασε με την καρδιά του.

Γάμος Ματσούκα – Κόκκαλη: Η αλλαγή που έκανε η νύφη στην εμφάνισή της λίγο πριν την εκκλησία

Το περιοδικό ΟΚ! δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες από την εκκλησία, όπου βλέπουμε καλύτερα τη νύφη Δήμητρα Ματσούκα με το ρομαντικό και αριστοκρατικό νυφικό της αλλά και τα νυφικά παπούτσια της που ήταν ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες λευκές γόβες με λουράκι.

Ωστόσο, παρατηρήσαμε κάτι διαφορετικό στην πρώτη φωτογραφία της ενώ πηγαίνει στην εκκλησία. Φαίνεται πως η Δήμητρα Ματσούκα φορούσε αρχικά ένα κολιέ με πέρλες στον λαιμό της, μαζί με τα ογκώδη αστραφτερά σκουλαρίκια της.

Όμως, όπως είναι εμφανές στις φωτογραφίες μετά τον γάμο δεν φοράει το συγκεκριμένο κολιέ. Αν δείτε προσεχτικά, ούτε και μέσα στην εκκλησία φοράει τις πέρλες στον λαιμό της.

Φαίνεται, λοιπόν, πως η ίδια αποφάσισε να αφαιρέσει το κολιέ με τις πέρλες την τελευταία στιγμή καθώς σε συνδυασμό με τα σκουλαρίκια και την δαντέλα στο νυφικό της θα ήταν κάπως υπερβολικό.

Πάντως, είτε κάποιος της το πρότεινε, είτε αποφάσισε η ίδια να το αφαιρέσει την τελευταία στιγμή, ήταν τελικά η σωστή επιλογή και ήταν μια κούκλα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: