Ξέσπασε με 8 απανωτά βίντεο: Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για 1η φορά για τη «σχέση» της με τον Στάνκογλου

December 7, 2023

Ξέσπασε με 8 απανωτά βίντεο: Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για 1η φορά για τη «σχέση» της με τον Στάνκογλου


Διαφ.

Με μια σειρά από 8 stories μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αποφάσισε η Σίσσυ Χρηστίδου να δώσει τη δική της απάντηση μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso που υποστήριξε πως βρίσκεται σε σχέση με τον ηθοποιό Γιάννη Στάνκογλου.

Υπενθυμίζεται ότι το εν λόγω δημοσίευμα ανέφερε πως η παρουσιάστρια και ο ηθοποιός είναι ζευγάρι. Αν κι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει διαψεύσει ήδη την είδηση, η παρουσιάστρια έδωσε με τη σειρά της και τη δική της απάντηση σε όλη αυτή την παραφιλολογία.

Η Σίσσυ Χρηστίδου απαντά για τη «σχέση» της με τον Γιάννη Στάνκογλου

«Λοιπόν, γενικότερα δεν σκόπευα να ασχοληθώ καθόλου ή να απαντήσω για όλη αυτή την κατάσταση που έχει προκύψει, αλλά επειδή το θέμα έχει εκτροχιαστεί κι επειδή χρειάστηκε να κάνω μια συζήτηση με τα παιδιά μου, που δεν ήθελα να την έχω κάνει, γιατί δεν έχω κανέναν λόγο, πρέπει να το λήξουμε παιδιά.

Πριν από λίγες ημέρες, στην εκπομπή της Σταματίνας, έγινε αναφορά βασισμένη σε μια σχέση του Γιάννη Στάνκογλου και στην προσωπική του ζωή. Η αλήθεια είναι ότι στην συγκεκριμένη εκπομπή δεν έγινε αναφορά στο όνομά μου, ούτε το δικό μου μυαλό πήγε σε εμένα, αλλά να που κάποιου το μυαλό, πήγε.

Στην πορεία λοιπόν, την επόμενη μέρα, πρωτοσέλιδο στην εφημερίδα Espresso, φωτογραφία μου και το όνομά μου δίπλα στον Γιάννη Στάνκογλου. Κανείς βέβαια, δεν με πήρε τηλέφωνο, καμία εφημερίδα να με ρωτήσει αν ισχύει κάτι τέτοιο. Βέβαια, δεν ισχύει. Με τον άνθρωπο έχουμε βρεθεί 3 φορές στη ζωή μας. Κι ήταν στο θέατρο και στην εκπομπή. Αυτή είναι η σχέση μας. Άκρως επαγγελματική. Είναι ένας άνθρωπος που εκτιμώ απεριόριστα, που μου έχει κάνει την τιμή να φιλοξενείται στην εκπομπή μου, τον σέβομαι πάρα πολύ σαν καλλιτέχνη. Αυτά. Για να καταλάβετε, δεν είχα καν το τηλέφωνο του ανθρώπου αυτού. Την Τρίτη πήρα για πρώτη φορά το τηλέφωνό του για να τον ρωτήσω τι συνέβη, πώς προέκυψε αυτό. Φυσικά, δεν είχε ιδέα τι έγινε», κατέληξε η γνωστή παρουσιάστρια και επιχειρηματίας.

Αναλυτικά όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: