«Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”»

December 7, 2023

«Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”»Μια συνέντευξη-χείμαρρο έδωσε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ο Δήμος Μυλωνάς ο οποίος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σχέση του με τον Λευτέρη Πανταζή και ένα άγνωστο συμβάν μεταξύ τους.

Δήμος Μυλωνάς: «Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου έδωσε»

«Προτιμώ με κλειστά μάτια τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Το Πρωινό θέλει κάποιον πιο γρήγορο και μία ευελιξία που ο Γρηγοράκης δεν την έχει αυτή τη στιγμή», είπε αρχικά ο Δήμος Μυλωνάς και για τον Λευτέρη Πανταζή, ανέφερε: «Δεν κάνουμε παρέα με τον Λευτέρη Πανταζή, του έχω γράψει όλα τα σουξέ τα τελευταία 20 χρόνια. Ζήτησα από τον Λευτέρη Πανταζή 100 ευρώ και δεν μου τα έδωσε, μου είπε “τα λεφτά μου είναι κλειστά”.

Δήμος Μυλωνάς: «Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα, εδώ και 20 χρόνια»

Κάθε μέρα με παίρνει τηλέφωνο, αλλά επειδή έχω δουλειές, δεν μπορώ να το σηκώσω. Καμιά φορά που απαντάω του λέω “Λευτέρη μου, θα σε πάρω, δεν προλαβαίνω, έχω πολλές δουλειές”. Με παίρνει τηλέφωνο κάθε μέρα, εδώ και 20 χρόνια. Λευτέρη μου, κάποια άλλη φορά, όποτε θες».

Ενώ για τον Σταμάτη Φασουλή, είπε:

«Ο Σταμάτης Φασουλής είναι θεατράνθρωπος και ό,τι κάνει το κάνει καλά, άλλα είναι μέτριος ηθοποιός. Θα έχω πρωταγωνιστικό ρολό σε σειρά του Μανούσου Μανουσάκη».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: