Κανείς δεν περίμενε τέτοια δήλωση: Η Τζούλια Ρόμπερτς «σπάει» τη σιωπή της για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Μάθιου Πέρι

December 7, 2023

Κανείς δεν περίμενε τέτοια δήλωση: Η Τζούλια Ρόμπερτς «σπάει» τη σιωπή της για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Μάθιου ΠέριΗ Τζούλια Ρόμπερτς «έσπασε» τη σιωπή της για τον θάνατο του πρώην συντρόφου της, Μάθιου Πέρι. Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τον ρόλο του «Τσάντλερ» στην κωμική σειρά των ’90ς Friends, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 28/10 σκορπίζοντας θλίψη.

«Ο ξαφνικός θάνατος κάποιου τόσο νέου είναι σπαρακτικός», δήλωσε η Τζούλια Ρόμπερτς στο Entertainment Tonight. «Νομίζω ότι, ξέρετε, μας βοηθά όλους να εκτιμήσουμε αυτό που έχουμε και να συνεχίσουμε με θετικό τρόπο όσο καλύτερα μπορούμε».

Η 56χρονη Ρόμπερτς και ο Μάθιου Πέρι γνωρίστηκαν στις αρχές της δεκαετίας του 1990, λίγο πριν η Ρόμπερτς πρωταγωνιστήσει σε έναν guest ρόλο στη δεύτερη σεζόν των Friends.

«Ήταν όλοι τόσο φιλόξενοι απέναντί μου ως ένα είδος μοναδικού χαρακτήρα και ήταν μια πραγματικά διασκεδαστική περίοδος», είπε στο ET για το καστ των Friends. Και πρόσθεσε: «Όλες οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι καλά».

Στα απομνημονεύματα του Πέρι το 2022 με τίτλο Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, αποκάλυψε ότι η Ρόμπερτς συμφώνησε να πρωταγωνιστήσει στην επιτυχημένη σειρά του NBC μόνο αν ο χαρακτήρας της θα ταίριαζε με κάποιο τρόπο με τον χαρακτήρα του Τσάντλερ Μπινγκ.

Μάλιστα ο Μάθιου Πέρι ενθάρρυνε περαιτέρω τη Ρόμπερτς να εμφανιστεί στη σειρά στέλνοντάς της τριαντάφυλλα και μια προσωπική κάρτα.

Το 1996, το ζευγάρι χώρισε ως αποτέλεσμα του εθισμού του ηθοποιού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ που τον έκανε να νιώθει ότι «δεν ήταν αρκετός» για την ηθοποιό.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: