Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει, η οικογένεια είναι μαζί του συνέχεια»

December 7, 2023

Ανακοινώθηκαν τα δυσάρεστα για τον Μπρους Γουίλις: «Δεν ξέρουν πόσος χρόνος του απομένει, η οικογένεια είναι μαζί του συνέχεια»


Διαφ.

Όπως έχει ανακοινώσει η ίδια η οικογένεια, ο Μπρους Γουίλις, πάσχει από μετωποκροταφική άνοια από τον Μάρτιο του 2022.

Η οικογένειά του είναι πάντα δίπλα του, ενώ σχεδόν ένα χρόνο μετά, τον Φεβρουάριο του 2023, αποκάλυψαν ότι  δυστυχώς η κατάστασή του επιδεινώθηκε.

Ώρες αγωνίας για τον Μπρους Γουίλις: Επιδεινώθηκε η κατάσταση του, δακρύζουν όλοι

Ο Μπρους Γουίλις πλέον περνάει τις μέρες του μαζί με τη σύζυγό του, Έμα Χέμινγκ, την πρώην σύζυγό του Ντέμι Μουρ αλλά και τα πέντε τους παιδιά.

«Μόλις ο Μπρους διαγνώστηκε, όλοι μαζεύτηκαν για τον βοηθήσουν να κρατήσει τη μνήμη του και να θυμάται την οικογένειά του», δήλωσε μία πηγή στο Us Weekly την Τετάρτη.

«Είναι όλοι εκεί όλη την ώρα. Αυτή η εμπειρία έφερε όλη την οικογένεια ακόμα πιο κοντά», συμπλήρωσε, ενώ παράλληλα τόνισε πως δεν είναι γνωστό πόσος χρόνος έχει απομείνει στον ηθοποιό.

Μπρους Γουίλις: «Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος του έχει απομείνει»

«Κανείς δεν ξέρει πόσος χρόνος έχει απομείνει στον Μπρους, οπότε απολαμβάνουν κάθε στιγμή που έχουν μαζί του», καταλήγει.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, και λόγω της εξέλιξης της ασθένειας, δυστυχώς ο ηθοποιός πλέον έχει «πολλές περισσότερες κακές μέρες, παρά καλές» τους τελευταίους μήνες, ενώ άλλη πηγή πρόσθεσε ότι πάντα βρίσκεται μαζί του τουλάχιστον ένα μέλος της οικογένειας, και παρά το γεγονός ότι υπάρχει δίπλα του φροντιστής όλο το 24ωρο.

Ο 68χρονος Μπρους Γουίλις περνάει επίσης χρόνο με την εγγονή του, Louetta, την οποία η κόρη του Rumer έφερε στον κόσμο τον Απρίλιο.

«Η Rumer θέλει να βεβαιωθεί ότι η Louetta θα γνωρίσει τον Μπρους και ο ίδιος θέλει να συμμετέχει ενεργά στη ζωή της, Είναι ένας πολύ ιδιαίτερος δεσμός», συμπλήρωσε.

Γουίλις έχει τρεις κόρες από τον γάμο του με την Ντέμι Μουρ, με την οποία ήταν παντρεμένος από το 1987 έως το 2000, την Rumer, την Scout και την Tallulah.

Επίσης, έχει άλλες δύο κόρες με την Έμα Χέμινγκ, την Mabel και την Evelyn.

Πλέον, σε κάθε γιορτή, μαζεύεται με τις κόρες του, τη σύζυγό του και την πρώην σύζυγό του, για να περνάνε χρόνο μαζί.

Πρόσφατα μάλιστα, γιόρτασε την Ημέρα των Ευχαριστιών με όλη την οικογένειά του και εθεάθη να ποζάρει σε μια ομαδική φωτογραφία που δημοσιεύτηκε στο Instagram της Χέμινγκ.

Ο Μπρους Γουίλις με την οικογένειά του:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: