Έξαλλοι όλοι οι Έλληνες, ζητούν να παραιτηθεί: Σάλος με την κίνηση του Γεραπετρίτη μπροστά στον Ερντογάν

December 7, 2023

Έξαλλοι όλοι οι Έλληνες, ζητούν να παραιτηθεί: Σάλος με την κίνηση του Γεραπετρίτη μπροστά στον ΕρντογάνΟργή και έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η κίνηση του υπουργού Εξωτερικών (ΥΠΕΞ) Γιώργου Γεραπετρίτη ο οποίος νωρίτερα φαίνεται να υποκλίθηκε στον Ταγίπ Ερντογάν. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί έφτασε στη χώρα μας ο Τούρκος πρόεδρος για τη συνεδρίαση του ελληνοτουρκικού ΑΣΣ, εκεί τον υποδέχθηκε ο κ. Γεραπετρίτης, ο οποίος τον συνόδευσε στην πρώτη στάση του, στο προεδρικό Μέγαρο, για τη συνάντηση με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Σάλος με την κίνηση του Γεραπετρίτη μπροστά στον Ταγίπ Ερντογάν

Την ώρα, λοιπόν, που ο Ταγίπ Ερντογάν έμπαινε στο προεδρικό Μέγαρο ο Γιώργος ο Γεραπετρίτης, ο ΥΠΕΞ της Ελλάδας, υποκλίθηκε στον Τούρκο πρόεδρο. Απίστευτο. 202 χρόνια με τον αγώνα ανεξαρτησίας από τους Οθωμανούς/Τούρκους και υπάρχουν ακόμα… ραγιάδες.

Θα παραιτηθεί ο κ. Γεραπετρίτης; Θα τον απομακρύνουν; Υπάρχει έστω ένας πολίτης της Ελληνικής Δημοκρατίας που να εκπροσωπείται/εκφράζεται από τον ραγιαδισμό, την δουλοπρέπεια και την υποχωρητικότητα του… ΥΠΕΞ με τις «κόκκινες γραμμές» στα έξι μίλια; Αιδώς!

Έντονες οι αντιδράσεις στο Twitter μετά την κίνηση του Γεραπετρίτη στον Ταγίπ Ερντογάν:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: