Είχε πάνω της χιλιάδες ευρώ: Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε εκδήλωση για εθελοντές με Dior & «τράβηξε» όλα τα βλέμματα

December 8, 2023

Είχε πάνω της χιλιάδες ευρώ: Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε εκδήλωση για εθελοντές με Dior & «τράβηξε» όλα τα βλέμματαΗ Αθηνά Οικονομάκου έδωσε το παρόν σε μια σημαντική και άκρως συγκινητική εκδήλωση του Humanity Greece προς τιμή των εθελοντών στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά.

Η Αθηνά Οικονομάκου πήγε σε εθελοντική εκδήλωση με Dior & «τράβηξε» όλα τα βλέμματα

Πιο αναλυτικά, υπό την σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού η προσφορά των εθελοντών έλαβε θεατρικές διαστάσεις δημιουργώντας ένα ταξίδι στον χρόνο με βιώματα και μαρτυρίες από ανθρώπους όλων των περιοχών που έχουν πληγεί από το 2021 έως και σήμερα.

Η ηθοποιός Αθηνά Οικονομάκου μίλησε για τον εθελοντισμό και την προσπάθεια της να εμφυσήσει στα παιδιά της την ενσυναίσθηση και την αλληλεγγύη.

Για την εμφάνισή της, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε ένα chic σύνολο με παστέλ πουκάμισο και καρό σακάκι Prince of Wales. Τα συνδύασε με τζιν μπλε παντελόνι σε γραμμή καμπάνα με ρεβέρ, ένα σχέδιο που φέτος κάνει θραύση στα catwalks. Τέλος, ολοκλήρωσε το σύνολο με westen boots και μια Dior τσάντα σε μπεζ τόνο. Το σχέδιο saddle bag του γνωστού οίκου κοστίζει 2.720 ευρώ περίπου.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η ηθοποιός «μαγνήτισε» όλα τα βλέμματα.

Η εμφάνιση της Αθηνάς Οικονομάκου:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: