“Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου”: Δεν κρατήθηκε, το ανακοίνωσε στον αέρα ο Αντώνης Κανάκης & “έλιωσε” το στούντιο

December 8, 2023
Σε αγαπώ, αγαπημένη μου κοπέλα: Ο Αντώνης Κανάκης δεν μπόρεσε να κρατηθεί και ανακοίνωσε ζωντανά στο στούντιο, προκαλώντας έντονο ενθουσιασμό.

Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου: Δεν κρατήθηκε, το ανακοίνωσε στον αέρα ο Αντώνης Κανάκης & έλιωσε το στούντιοΟ Αντώνης Κανάκης πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς πριν από επτά χρόνια γεννήθηκε η κόρη του και έγινε πατέρας για πρώτη φορά.

Ειδικότερα, σήμερα, Πέμπτη, ο παρουσιαστής θέλησε να μοιραστεί την χαρά του αυτήν με το τηλεοπτικό κοινό και τους συνεργάτες της εκπομπής “Ράδιο Αρβύλα”.

Γενέθλια για την κόρη του Αντώνη Κανάκη

Όπως χαρακτηριστικά υπογράμμισε θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσουμε με κάτι προσωπικό, γιατί σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια καθόμουν σε αυτήν εδώ την καρέκλα, φορούσα ένα ροζ πουκάμισο, είχα ένα χαμόγελο το οποίο πρέπει να είχε περάσει τα αυτιά μου και αν έχει φτάσει εδώ πίσω, σαν χάχας και έπαιζα κάθε τρεις και λίγο αυτό εδώ το τραγούδι. Γιατί σαν σήμερα, πριν από επτά χρόνια, γεννήθηκε το κοριτσάκι μου, που αυτή τη στιγμή είναι στο σπίτι και παρακολουθεί και θέλω να της ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου χρόνια πολλά! Σ’ αγαπάω κοριτσάρα μου! Σε λατρεύω ως εκεί που δεν υπάρχει.

Ο Αντώνης Κανάκης “λιώνει” για την κόρη του

Και συνέχισε ο Αντώνης Κανάκης το πιο καλό, το πιο έξυπνο, το όμορφο κορίτσι! Εντάξει, σταματάω… Σταματάω… Χρόνια πολλά, Ευγενία μου! Σε λατρεύω! Είναι και ο άλλος μούργος, ο Τζονάρας, τώρα εκεί κάπου και βλέπει, στέλνοντας ένα τρυφερό φιλί στην κάμερα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: