“Μισώ τα πόδια μου”: 29χρονος ξόδεψε 175.000 σε επεμβάσεις για να ψηλώσει 15εκ και μας δείχνει το αποτέλεσμα

December 8, 2023
Δυσαρεστούμαι από τα πόδια μου: Ένας 29χρονος αφιέρωσε 175.000 ευρώ για να υποβληθεί σε επεμβάσεις με στόχο να αυξήσει το ύψος του κατά 15 εκατοστά και μας παρουσιάζει το αποτέλεσμα.

Μισώ τα πόδια μου: 29χρονος ξόδεψε 175.000 σε επεμβάσεις για να ψηλώσει 15εκ και μας δείχνει το αποτέλεσμαΈνας 29χρονος από την Κολομβία είχε κόμπλεξ με το ύψος του και υποβλήθηκε σε μία επώδυνη και ακριβή επέμβαση, προκειμένου να ψηλώσει.

Ο 29χρονος ξόδεψε 175.000 δολάρια για την επώδυνη επέμβαση

Ειδικότερα, ο influencer Yeferson Cossio ξόδεψε 175.000 δολάρια, για να υποβληθεί σε μια ειδική χειρουργική επέμβαση επιμήκυνσης των κάτω άκρων, για να μεγαλώσει τα πόδια του κατά 15 εκατοστά και να γίνει 1,82 μέτρα.

Όπως υπογράμμισε σε ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram δεν είμαι νάνος, αλλά ούτε και ο πιο ψηλός. Τα πόδια μου μπορεί να είναι ωραία, αλλά τα μισώ… Είμαι συνειδητοποιημένος, όπως οι περισσότεροι άνθρωποι, με το σώμα μου, αλλά έχω την δυνατότητα να ξοδέψω χρήματα για αλλαγές.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 29χρονος έχει περισσότερους από 28 εκατομμύρια ακόλουθους σε Instagram και TikTok.

Η χειρουργική επέμβαση περιλαμβάνει το σπάσιμο των οστών, την εισαγωγή μιας μεταλλικής ράβδου και τη χρήση μιας εξωτερικής συσκευής για να επιμηκύνει αργά το κενό. Μετά από αυτό, ακολουθούν φυσικοθεραπείες για μήνες.

Στο βίντεο που δημοσιεύθηκε στο Instagram, ο χειρουργός του του 29χρονου διαβεβαίωσε τον influencer ότι θα μπορούσε να επιστρέψει στην κανονική του ζωή μετά την επούλωση από το χειρουργείο, συμπεριλαμβανομένου του περπατήματος, της άσκησης και του άλματος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: