Απίστευτο περιστατικό: Μπήκε σε μαγνητικό τομογράφο με όπλο και εκπυρσοκρότησε

December 7, 2023

Απίστευτο περιστατικό: Μπήκε σε μαγνητικό τομογράφο με όπλο και εκπυρσοκρότησεH γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και ανάρρωσε πλήρως.

 

Απίστευτο και όμως συνέβη! Μια 57χρονη γυναίκα μπήκε σε μαγνητικό τομογράφο έχοντας πάνω της όπλο. Το περιστατικό σημειώθηκε σε μια κλινική στο Ουισκόνσιν όταν η γυναίκα δέχθηκε πυροβολισμό στα οπίσθιά της καθώς μπήκε στο μηχάνημα με γεμάτο όπλο το οποίο εκπυρσοκρότησε.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την Daily Mail, η 57χρονη είχε κρυμμένο ένα πιστόλι πάνω της και καθώς μπήκε στον τομογράφο, οι ισχυροί μαγνήτες του μηχανήματος συνδέθηκαν και η μεταλλική σκανδάλη μετακινήθηκε με αποτέλεσμα το όπλο να εκπυρσοκροτήσει.

«Η ασθενής τραυματίστηκε από πυροβολισμό στη δεξιά περιοχή του γλουτού», έγραφε μια αναφορά

«Προβλήματος Χρήσης Συσκευής» που υποβλήθηκε από την ασφαλιστική εταιρεία της γυναίκας στον FDA τον Ιούλιο.

H γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο ανάρρωσε πλήρως.

«Η ασθενής εξετάστηκε από έναν γιατρό στο σημείο, ο οποίος περιέγραψε τις οπές εισόδου και εξόδου ως πολύ μικρές και επιφανειακές, που διεισδύουν μόνο στον υποδόριο ιστό».

Mετά τον τραυματισμό της, η γυναίκα νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο και περιποιήθηκαν τα τραύματά της και ανάρρωσε πλήρως. Δεν είναι σαφές πώς η γυναίκα μπόρεσε να φέρει ένα όπλο μέσα στην αίθουσα μαγνητικής τομογραφίας. Υποβλήθηκε σε έλεγχο ρουτίνας για μεταλλικά αντικείμενα και είπε ότι δεν είχε κανένα πάνω της πριν μπει, σημειώνει η έκθεση.

Έχει ξανασυμβεί φέτος

Παρά τις προφυλάξεις, τα ατυχήματα που προκαλούνται από μηχανήματα μαγνητικής τομογραφίας δεν είναι καθόλου ανήκουστα.

Είναι η δεύτερη φορά εφέτος που αναφέρεται διεθνώς πυροβολισμός λίγο πριν από μία μαγνητική τομογραφία. Η πρώτη ήταν τον περασμένο Φεβρουάριο, αλλά η κατάληξή της ήταν τραγική. Ένας άνδρας στη Βραζιλία σκοτώθηκε όταν ο τομογράφος ενεργοποίησε το όπλο που έφερε κρυφά πάνω του, με συνέπεια να αυτοπυροβοληθεί στην κοιλιακή χώρα.

Ο άνδρας δεν ήταν ασθενής, αλλά συνόδευε τη μητέρα του στην εξέτασή της. Κατά παράβαση όλων των κανονισμών ασφαλείας, όμως, μπήκε μαζί της στον χώρο του μαγνητικού, απαντώντας ψευδώς ότι δεν έφερε μεταλλικά αντικείμενα πάνω του.

*Πληροφορίες από Health Imaging και Daily Mail


Πηγή

Διαβάστε επίσης: