Δύσκολη μέρα για την Ελένη Χατζίδου, στο νοσοκομείο η κόρη της, ξεσπάθωσε ο Ετεοκλής Παύλου – «Δεν πάμε καλά»

December 8, 2023

Δύσκολη μέρα για την Ελένη Χατζίδου, στο νοσοκομείο η κόρη της, ξεσπάθωσε ο Ετεοκλής Παύλου – «Δεν πάμε καλά»Ο Ετεοκλής Παύλου πέρασε δύσκολες ώρες, χθες, Πέμπτη, καθώς έπρεπε να πάει η κόρη του στο νοσοκομείο, την ίδια ώρα που πολλοί δρόμοι ήταν κλειστοί, λόγω της επίσκεψης του Ταγίπ Ερντογάν στην Αθήνα.

Ο Ετεοκλής Παύλου ταλαιπωρήθηκε για να φτάσει στο νοσοκομείο

Όπως υπογράμμισε ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής Breakfast@Star «η Μελίτα μου είναι αρρωστούλα, είναι σπίτι και θέλω να πω κάτι. Τι πέρασα χθες στους δρόμους, τι τράβηξα και πραγματικά προβληματίστηκα. Είμαι έξαλλος από χθες. Η Μελιτούλα είναι άρρωστη, έχει βρογχίτιδα και το μεσημέρι χρειάστηκε να πάμε στο νοσοκομείο. Ήταν η μέρα που ήρθε ο Ερντογάν εδώ στην Ελλάδα, δεν το πίστευα ότι θα παρέλυε όλη η πόλη και δεν θα μπορούσα να πάω σε ένα νοσοκομείο. Βρίσκομαι εγκλωβισμένος στην Αθήνα, να θέλω να φτάσω στο νοσοκομείο και να κλείνει ο ένας δρόμος μετά τον άλλο».

Η αγανάκτηση του Ετεοκλή Παύλου για την ταλαιπωρία που υπέστη

Και πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου «εγώ αγχωμένος να πρέπει να φτάσω στο νοσοκομείο, η Μελίτα ήταν ήδη εκεί με τον αδελφό μου. Σταματάω και ρωτάω έναν αστυνομικό “με ποιον τρόπο μπορώ να φτάσω στο νοσοκομείο;” Και τι μου απαντάει “ε καλά τώρα δεν μπορείς να κάνεις κάτι, κάτσε εδώ που είσαι”. Του λέω” πρέπει να πάω στο νοσοκομείο, τι θα πω στο παιδί; Βρες μου μία εναλλακτική, από ποιον δρόμο μπορώ να πάω! Παιδιά, είστε με τα καλά σας;”. Δεν γίνεται να παραλύουν τα πάντα επειδή συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στεναχωρήθηκα, γιατί μπήκα στη θέση πολλών ανθρώπων που μπορεί να έζησαν κάτι παρόμοιο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: