«Με απάτησε ενώ έκανα χειρουργείο για όγκο στον εγκέφαλο»: Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Σάνεν Ντόχερτι

December 9, 2023

«Με απάτησε ενώ έκανα χειρουργείο για όγκο στον εγκέφαλο»: Τα απανωτά χτυπήματα της μοίρας στη Σάνεν ΝτόχερτιΗ αγαπημένη ηθοποιός Shannen Doherty, 52 ετών, και τηλεοπτική Brenda, είχε αποκαλύψει πριν την πρεμιέρα του podcast της ότι ο καρκίνος της εξαπλώθηκε και στα οστά μετά τον εγκέφαλο. Επιπλέον, εξομολογήθηκε για τη δυσκολία που αντιμετώπισε όταν έμαθε για την απιστία του συζύγου της για 11 χρόνια.

Η απιστία λίγο πριν το χειρουργείο

«Δεν θέλω να πεθάνω. Δεν έχω τελειώσει με την αγάπη. Δεν έχω τελειώσει με τη δημιουργία, με το να ελπίζω να αλλάζω τα πράγματα προς το καλύτερο», είχε πει η Shannen και κανείς δεν ήξερες πόσο δύσκολο ήταν το διαζύγιο που βίωσε η Brenda από το Beverly Hills την ίδια ακριβώς χρονιά.

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast του με τίτλο Let’s Be Clear, η Doherty μας ξάφνιασε για μια ακόμα φορά αποκαλύπτοντας ότι έμαθε για την παράλληλη σχέση του συζύγου της Kurt Iswarienko μόλις μία ημέρα πριν από την επέμβαση που ετοιμαζόταν να κάνει στον εγκέφαλό της.

Η Shannen Doherty έμαθε για την απιστία του πρώην συζύγου της λίγο πριν το χειρουργείο

«Mπήκα στο χειρουργείο νωρίς το πρωί και αφού είχα μάθει πως ο γάμος μου είχε τελειώσει, ότι ο σύζυγός μου είχε έναν δεσμό επί δύο χρόνια, ένιωσα προδωμένη και στο τέλος της ημέρας ένιωσα πόσο δεν με αγαπούσε κάποιος που ήμουν μαζί του 14 χρόνια, κάποιος που αγαπούσα με όλη μου την καρδιά», τόνισε η Doherty, εξηγώντας πως ο πρώην της, της ζήτησε να είναι εκεί στο χειρουργείο αλλά η ίδια ήθελε μόνο τη μαμά της, τον αδερφό της και τον καλό της φίλο Chris.

Παρά την επιτυχία του δύσκολου αυτού χειρουργείου, η Shannen υποχρεώθηκε να υποβληθεί σε ακτινοβολία και να συνεχίσει την μάχη της, ενώ αντιμετώπιζε επίσης το δύσκολο διαζύγιο της.

«Το να το περνάω όλο αυτό και παράλληλα να προσπαθώ να βρω την αλήθεια και να ξεπεράσω τον χωρισμό, ήταν επώδυνο».

Παρά το γεγονός ότι ο σύζυγός της ήταν άπιστός, η 52χρονη αντιμετώπισε δυσκολίες στο να χωρίσει και επιθυμούσε να μάθει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με την προδοσία.

«Ήμουν μπερδεμένη, έπαιρνα στεροειδή όπως έπρεπε μετά το χειρουργείο για να μην πρηστεί το κεφάλι μου και ειλικρινά περνούσα και περνάω δύσκολα, πήρα την απόφαση να ζητήσω διαζύγιο αλλά έχω πολλές αναμνήσεις από το άτομο αυτό.

Όταν μοιράζεσαι τη ζωή σου επί 14 χρόνια και σε απατούν, δεν πρέπει το άτομο αυτό να σου πει όλη την αλήθεια, ανεξάρτητα από το πόσο θα σε πληγώσει; Αν μάλιστα το ζητάς, ξέρεις πως θα κλάψεις, πως θα φωνάξεις, αλλά πρέπει να ακούσεις όλη την αλήθεια για να βάλεις τέλος»

«Είναι ντροπιαστικό, είμαι τρομοκρατημένη, μήπως εγώ δεν μπορώ να κρατήσω μια σχέση, απέτυχα τρεις φορές στον γάμο αλλά ακόμα πιστεύω στην αγάπη»

Ενώ σύμφωνα με πηγές της και την εκπρόσωπό της

«Το διαζύγιο είναι το τελευταίο πράγμα που ήθελε η Shannen. Δυστυχώς, ένιωσε ότι δεν της έμεινε άλλη επιλογή»

H ηθοποιός μάλιστα Το 2019 στο περιοδικό «People» δήλωνε πως η πρώτη μάχη της με τον καρκίνο του μαστού άλλαξε προς το καλύτερο τον γάμο της με την Iswarienko

«Ο καρκίνος μας ένωσε. Ο Κερτ και εγώ εκτιμούμε πολύ βαθύτερα ο ένας τον άλλον τώρα», είχε δηλώσει τότε η Shannen Doherty για τον σύζυγό της.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: