«Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα»: Έξω φρενών ο Γιώργος Μαργαρίτης, η ερώτηση που τον εξόργισε

December 9, 2023

«Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα»: Έξω φρενών ο Γιώργος Μαργαρίτης, η ερώτηση που τον εξόργισεΟ Γιώργος Μαργαρίτης ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή “Happy Day” όπου αναφέρθηκε στις εμφανίσεις του με τη Χριστίνα Μαραγκόζη και τον γιο του, Κωνσταντίνο που συνοδεύει το σχήμα.

Γιώργος Μαργαρίτης: Αντέδρασε με ερώτηση δημοσιογράφου

«Κανονικά αυτή θα πρέπει να είναι και η τελευταία μας συνεργασία. Από εδώ και πέρα, ας πάρει τον δρόμο του».

Για να προσθέσει ο Γιώργος Μαργαρίτης: «Το έχω πει πολλές φορές και θα το ξαναπώ. Τα παιδιά των τραγουδιστών έχουν κάποια φωνή, αλλά από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνουν και δικά τους πράγματα. Πρέπει να τους αφήνουν οι πατεράδες τους να προχωράνε μόνοι τους, να παίρνουν τη ζωή στα χέρια τους».

Ενώ η ερώτηση του δημοσιογράφου για τον λόγο που αποχώρησε από το σχήμα η Π. Παπαδοπούλου, παρά την αρχική ανακοίνωση που την περιλάμβανε, ο Μαργαρίτης έδειξε να αντιδράει έντονα.

Λέγοντας: «Α όχι όχι τέτοια πράγματα. Πήγαινε στον ιδιοκτήτη να σου τα πει. Δεν θα μου λες εμένα τέτοια πράγματα», και διέκοψε την συζήτηση.

Ενώ αντίστοιχα και η  Χριστίνα Μαραγκόζη, είχε έντονη αντίδραση  όταν ρωτήθηκε για τη συναυλία προς τιμήν του Αντώνη Βαρδή και τις αντιδράσεις που είχαν προκύψει τότε.

«Άλλο θέμα, τελείωσε αυτό», είπε η τραγουδίστρια.

Χρ. Μαραγκόζη για συναυλία Αντ. Βαρδή: «Άλλο θέμα, τελείωσε αυτό!»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: