«Καρμπόν» ο μπαμπάς του: Ο γιος του Κώστα Κόκλα μεγάλωσε & αυτή η φώτο αποδεικνύει ότι είναι ολόιδιος με τον πατέρα του

December 9, 2023

«Καρμπόν» ο μπαμπάς του: Ο γιος του Κώστα Κόκλα μεγάλωσε & αυτή η φώτο αποδεικνύει ότι είναι ολόιδιος με τον πατέρα τουΟ γνωστός ηθοποιός Κώστας Κόκλας που έγινε ευρέως γνωστός μέσα από το ρόλο του στη θρυλική σειρά Εγκλήματα που προβλήθηκε στον ΑΝΤ1 από το 1998-2000 παντρεύτηκε με την Κατερίνα Σούλη το 2004. Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πολλά χρόνια πριν όπως εξομολογήθηκε και η ίδια στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω».

Κώστας Κόκλας: Ο γάμος, ο χωρισμός και οι άριστες σχέσεις

Μετά από 10 χρόνια γάμου αποφάσισαν να χωρίσουν, ωστόσο, οι δυο τους, μαζί με τον γιο τους, παραμένουν οικογένεια και αυτό δε θα αλλάξει ποτέ, όχι μόνο επειδή αγαπούν τον γιο τους αλλά και επειδή συνεχίζουν να αγαπούν ο ένας τον άλλον.

Οι σχέσεις του Κώστα Κόκλα με τον γιο του και η απίστευτη ομοιότητα

Ο Κώστας Κόκλας έχει εξαιρετικές σχέσεις και με τον γιο του, Δημήτρη.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε πει:

«Ο γιος μου δεν είναι ο φανατικός που θα δει όλα τα σήριαλ του πατέρα του αλλά καμιά φορά χαζεύει κάποια. Όσο μεγαλώνει ο γιος μου ο Δημήτρης μοιάζουμε. Πιο μικρός έμοιαζε στη μαμά του την Κατερίνα αλλά τώρα μοιάζει σε μένα. Με τον πατέρα μου κάναμε παρέα με τον δικό μας τρόπο, διαφορετικό από αυτόν που έχω εγώ με τον γιο μου. Δεν ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει η φιλία με το παιδί σου. Ξέρω μέχρι που πρέπει να φτάσει η αγάπη. Δεν έχει όριο».

Όπως είναι εμφανές, ο Δημήτρης, όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στον πατέρα του.

Μπαμπάς και γιος περνούν μαζί αρκετό ποιοτικό χρόνο και όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η μητέρα του Δημήτρη, πολλές φορές όταν γυρνάει στο σπίτι τους, της ζητάει να του μαγειρεύει τα φαγητά που του φτιάχνει ο πατέρας του.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: