Ανατριχιάζει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έφαγα πάρα πολύ ξύλο, με παράτησε λιπόθυμη, μέσα στα αίματα»

December 9, 2023

Ανατριχιάζει η Μαριάννα Τουμασάτου: «Έφαγα πάρα πολύ ξύλο, με παράτησε λιπόθυμη, μέσα στα αίματα»Συνέντευξη στην εκπομπή του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά έδωσε η Μαριάννα Τουμασάτου και καθήλωσε, αποκαλύπτοντας πως έχει φάει πάρα πολύ ξύλο, καθώς κάποιος την είχε παρατήσει αιμόφυρτη και λιπόθυμη πεταμένη μέσα στο αμάξι.

“Δεν είναι ότι έχω ελαττώσει κάτι στις πορείες και τα λοιπά. Απλά δεν πλακώνομαι στο ξύλο πια. Κατέβαινα από το αυτοκίνητο και… Το έχω πει και σε μία συνέντευξη, είχα φάει πάρα πολύ ξύλο, είχα πάει στο νοσοκομείο με διάσειση. Με χτύπησαν πολύ άσχημα και από τότε αποφεύγω τους πολλούς καβγάδες”, είπε αρχικά η ηθοποιός.

“Έμεινα λιπόθυμη. Πήγα μετά στην αστυνομία και έκανα μήνυση κατά αγνώστου. Έγινε σε έναν χωματόδρομο η φασαρία. Το έμαθα μετά, γιατί δεν τη θυμάμαι την κοπέλα. Ανέβηκε η κοπέλα με ένα μηχανάκι, είδε το περιστατικό, κατέβηκε στον κεντρικό δρόμο και έφερε βοήθεια», περιέγραψε στη συνέχεια η ηθοποιός.

“Προφανώς αυτός κατάλαβε ότι η κοπέλα πηγαίνει να φέρει βοήθεια και έφυγε. Αλλά με άφησε αιμόφυρτη και χωρίς αισθήσεις μέσα στο αυτοκίνητο πεταμένη. Δεν έγινε δικαστήριο, πού να βρεθεί αυτός τώρα; Πρέπει να ήταν υπό την επήρεια. Όχι ότι αυτό τον δικαιολογεί, απλά το λέω“, κατέληξε στην αφήγησή της η Μαριάννα Τουμασάτου.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: