Ψήφισμα: Εσείς θα πληρώσετε 4,5 ευρώ για ένα πιτόγυρο;

December 10, 2023

Ψήφισμα: Εσείς θα πληρώσετε 4,5 ευρώ για ένα πιτόγυρο;


Διαφ.

Μετά τις πρόσφατες εξελίξεις στις γενικότερες αυξήσεις σε όλα τα αγαθά, είχαμε ως αποτέλεσμα να υπάρχουν αυξημένα έξοδα και αρκετοί δυσκολεύονται να ανταπεξέλθουν κάνοντας περικοπές σε ότι μπορούν. Παρόλα αυτά, ποιες είναι οι απόψεις των χρηστών σχετικά με την αυξημένη τιμή του αγαπημένου τους σουβλακίου ή πιτόγυρο αν προτιμάτε;

Η ακρίβεια αυξάνει την τιμή του σουβλακίου, μαζί με όλα τα άλλα προϊόντα, και η τιμή του έχει ήδη αυξηθεί και αναμένεται να αυξηθεί και άλλο, όπως δηλώνουν οι ιδιοκτήτες των ψησταριών.

Σε ποια τιμή θα φτάσει το σουβλάκι σύμφωνα με τους ιδιόκτητες; – Διαδικτυακό ερώτημα

Οι καταστηματάρχες προέβλεψαν μια ανησυχητική αύξηση της τιμής για το σουβλάκι, φθάνοντας τα 4,5 ευρώ ή αλλιώς, όπως το αποκαλούν “το πιτόγυρο”. Μέχρι σήμερα, η τιμή του σουβλακίου έχει ήδη φτάσει τα αγγίξει τα 4 ευρώ. Οι ιδιοκτήτες εκτιμούν ότι αυτή η ακριβέστερη τιμή θα οδηγήσει σε μείωση των πωλήσεων κατά περίπου 30% έως 40%.

Τα 4 ευρώ «αγγίζει» το αγαπημένο μας πιτόγυρο!

«Όχι γιατί αυτή θα είναι η αντίδραση του κόσμου προς το προϊόν αλλά γιατί δεν θα μπορούν να το αγοράσουν πια», εξηγούν οι ιδιοκτήτες ψησταριών και σουβλατζίδικων και διευκρινίζουν ότι «μπορεί να έχουμε πόλεμο στην Ουκρανία αλλά έχουμε πόλεμο και στα τρόφιμα».

θα πληρώνατε το πιτόγυρο 4,5 ευρώ;


Πηγή

Διαβάστε επίσης: