Ελένη Τσολάκη: “Είμαστε 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν είχαμε παιδί με τον Παύλο”

December 10, 2023

Ελένη Τσολάκη: “Είμαστε 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Θα ήταν αλλιώς τα πράγματα αν είχαμε παιδί με τον Παύλο”


Διαφ.

Στο πλατό της εκπομπής «Ελένη», το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου, φιλοξένησε η Ελένη Μενεγάκη την Ελένη Τσολάκη, παρουσιάστρια του «Πρωινό Σουσού».

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, η Ελένη Τσολάκη αναφέρθηκε στον σύζυγό της, Παύλο Πετρουλάκη, με τον οποίο είναι παντρεμένη εδώ και 9 χρόνια. Κάνοντας αναφορά στη ζωή της, η παρουσιάστρια εξέφρασε σκέψεις για το πώς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα εάν είχε αποκτήσει παιδί.

Ελένη Τσολάκη: Τα όσα ανέφερε

«Είμαστε 9 χρόνια με τον σύζυγό μου. Αυτό που αλλάζει νομίζω τα πράγματα είναι το παιδί. Εκεί αλλάζουν οι προτεραιότητες. Όλο το υπόλοιπο χωρίς το παιδί είναι το ίδιο πάνω κάτω. Θα ήταν αλλιώς λογικά αν είχαμε παιδί. Θα ήμασταν διαφορετικοί, εγώ θα ήμουν διαφορετική».

Στην συνέχεια, η παρουσιάστρια του «Πρωινό Σουσού» ανέφερε πως: «Θαυμάζω τις γυναίκες που δεν θέλουν να παντρευτούν και έχουν συμφιλιωθεί με αυτό γιατί σημαίνει πως ακούμε την καρδιά τους. Δεν το είχα ποτέ όνειρο να παντρευτώ αλλά συνέβη και είμαι ευγνώμων για όσα μου έχει φέρει η ζωή, μου τα φέρνει ωραία η ζωή».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: