Το πήρε το κορίτσι: Γάμος 50.000€ για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι & τον γιατρό σύντροφό της 2 μήνες μετά τη γνωριμία

December 10, 2023

Το πήρε το κορίτσι: Γάμος 50.000€ για την Ελίζαμπεθ Ελέτσι & τον γιατρό σύντροφό της 2 μήνες μετά τη γνωριμία


Διαφ.

Στις 9 Δεκεμβρίου, το απόγευμα, Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και ο Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Φίλοι, συγγενείς και συνεργάτες του ζευγαριού συγκεντρώθηκαν σε έναν πολυχώρο εκδηλώσεων λίγο έξω από την Αθήνα για τον γάμο.

Η πρώην παίκτρια του Survivor εμφανίστηκε στο πλευρό του καλού της φίλου, Zeraw, ο οποίος τη συνόδευσε και την παρέδωσε στον γαμπρό.

«Ο γάμος μας θα κοστίσει γύρω στις 50.000 ευρώ. Τα έχει πληρώσει ο Νεκτάριος, είναι κιμπάρης, είναι γαλαντόμος, δεν κάνει παζάρια. Δεν μου έχει πει ποτέ όχι, μου τα κάνει όλα. Με έχει βασίλισσα», δήλωνε λίγες ημέρες πριν η Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

«Εμένα μου μίλησε ο κοινός μας φίλος για μία πανέμορφη γαζέλα που έχει γνωρίσει στο μαγαζί που δούλευε. Είχα όλη την περιέργεια, τη βρήκα στο Instagram, γίναμε φίλοι και την παρακολουθούσα. Ήμουν σαν κρυφός θαυμαστής της. Έλεγα πότε θα τη γνωρίσω», είχε αποκαλύψει ο Νεκτάριος Λεμονίδης για τη γνωριμία του με την Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο:

Η Beautiful People PR Events με τον Χάρη Σιανίδη ανέλαβε το μεγάλο κάλεσμα για το γαμήλιο πάρτι της Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

Ακολουθούν βίντεο:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: