Απασφάλισε στον αέρα ο Τσουρός: “Ξέρουμε για έναν χωρισμό “βόμβα” στη σόουμπιζ που αν μαθευτεί θα γίνει χαμός”

December 10, 2023

Απασφάλισε στον αέρα ο Τσουρός: “Ξέρουμε για έναν χωρισμό “βόμβα” στη σόουμπιζ που αν μαθευτεί θα γίνει χαμός”


Διαφ.

Με αφορμή τη συζήτηση γύρω από το θέμα του Γιάννη Στάνκογλου και της Σίσσυς Χρηστίδου, και το πώς δημιουργήθηκαν οι φήμες σχετικά με μια πιθανή σχέση ανάμεσά τους, ο Κώστας Τσουρός αποκάλυψε ότι στο “Ακόμα δεν είδες τίποτα” γνωρίζουν για έναν “χωρισμό” που θα προκαλέσει μεγάλη  αίσθηση στην ελληνική showbiz. Παρόλα αυτά, δεν επιθυμούν να αποκαλύψουν παραπάνω λεπτομέρειες.

Με αυτήν τη δήλωση, ο παρουσιαστής και δημοσιογράφος επισημαίνει ότι, αν και υπάρχουν πληροφορίες για αυτόν τον χωρισμό, πρέπει να ανακοινωθεί επίσημα από τους ίδιους τους εμπλεκόμενους, αν βέβαια οι ίδιοι το θελήσουν.

Κώστας Τσουρός: Τα όσα ανέφερε

Ο Κώστας Τσουρός είπε χαρακτηριστικά: «Κι εμείς εδώ έχουμε και πληροφορίες. Αυτή τη στιγμή, ξέρουμε για έναν χωρισμό που αν το λέγαμε, θα γινόταν χαμός. Ωραία; Δεν επιλέγουμε να το πούμε γιατί οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν δημοσιοποιήσει ότι χώρισαν τις ζωές τους. Εμείς ποιοι είμαστε να βγούμε και να πούμε ότι χώρισαν; Και μιλάμε για ένα ζευγάρι που είναι “βόμβα” στη σόουμπιζ αλλά αν θέλουν να το πουν οι ίδιοι. Τι είμαστε εμείς εδώ;».

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: