“Μαύρες” γιορτές για τη Ρούλα Κορομηλά: “Θέλω να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της. Έχει σοβαρό πρόβλημα”

December 10, 2023

“Μαύρες” γιορτές για τη Ρούλα Κορομηλά: “Θέλω να περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της. Έχει σοβαρό πρόβλημα”Στο πλαίσιο της εκπομπής “Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα”, μίλησε η Ρούλα Κορομηλά. Η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε λεπτομέρειες σχετικά με τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου που πραγματοποίησε στον δήμο Πειραιά.

Η παρουσιάστρια του Mega επικεντρώθηκε επίσης στις αναμνήσεις από τα εορταστικά ρεβεγιόν της χρυσής εποχής της ιδιωτικής τηλεόρασης. Αρχικά , μίλησε για την μητέρα της που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας. Επιπλέον, αποκάλυψε τα σχέδιά της για τις επικείμενες ημέρες των γιορτών και πώς προτίθεται να περάσει τις φετινές γιορτές.

Ρούλα Κορομηλά: Τα όσα ανέφερε

«Μπορεί και να κάτσω στον καναπέ μου και να μην κάνω τίποτα. Να ξαπλώσω με την κουβερτούλα μου και να ακούω μουσική. Φέτος τα Χριστούγεννα είμαι λίγο προβληματισμένη γιατί η μητέρα μου έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα και δεν είμαι και τόσο αισιόδοξη. Θέλω να είμαι αλλά θέλω να τα περάσω τα Χριστούγεννα μαζί της γιατί δεν ξέρω τι θα συμβεί του χρόνου», ανέφερε η Ρούλα Κορομηλά για την μητέρα της που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Στην συνέχεια, πρόσθεσε πως: «Τα περισσότερα Χριστούγεννα τα έχω κάνει μακριά από την οικογένειά μου και δεν ήταν τόσο ευχάριστα. Χριστούγεννα για εμένα είναι η οικογένεια και η θαλπωρή».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: