Βαρύ χτύπημα της μοίρας για τη Μιμή Ντενίση: “Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου, είχα το νυφικό έτοιμο”

December 10, 2023

Βαρύ χτύπημα της μοίρας για τη Μιμή Ντενίση: “Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου, είχα το νυφικό έτοιμο”Η Μιμή Ντενίση βρέθηκε στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» και μίλησε στον Τάσο Ιορδανίδη. Κατα την διάρκεια της συνέντευξης η γνωστή ηθοποιός, αναφέρθηκε στους σημαντικούς άνδρες της ζωής της, καθώς και στην κόρη της, Μαριτίνα.

Μάλιστα η ηθοποιός δεν δίστασε να αποκαλύψει έναν διάλογο που είχε με την κόρη της όταν ήταν μικρή. Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην στιγμή που η Μαριτίνα την ρώτησε για τον πατέρα της.

Μιμή Ντενίση: Τα όσα ανέφερε

«Είχα πει στην κόρη μου: “Εμείς μπαμπά δεν έχουμε και δεν θα αποκτήσουμε αν δεν βρούμε έναν πολύ καλό. Εγώ έναν χάλια άνθρωπο δεν θα έχω”. Μου είπε πως δεν έχει ανάγκη γιατί έχει εμένα, οπότε το λύσαμε από μικρή ηλικία», εξομολογήθηκε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Στην συνέχεια μίλησε για τον έρωτά της με τον Αντώνη Τρίτση: «Ετοιμαζόμασταν για γάμο, είχα και το νυφικό, τις άδειες, όλα. Τον είχα φανταστεί για πατέρα της κόρης μου. Ο Γιάννης Φέρτης δεν ήταν τόσο των παιδιών, δεν νομίζω ότι ήθελε και πολύ»

Τέλος για τον τελευταίο της γάμο τόνισε πως:«Παντρεύτηκα τον Σωτήρη Πολύζο και η Μαριτίνα είχε την τύχη μετά να αποκτήσει έναν άνθρωπο που την αγαπάει σαν μπαμπάς. Δεν έχει σημασία που χωρίσαμε, είναι άνθρωπος της οικογένειας».

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξης:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: