«Έτριξαν» τα πατώματα στον γάμο της Ελέτσι: Ο γαμπρός χόρεψε λεβέντικα το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο & αποθεώθηκε

December 10, 2023

«Έτριξαν» τα πατώματα στον γάμο της Ελέτσι: Ο γαμπρός χόρεψε λεβέντικα το πιο βαρύ ζεϊμπέκικο & αποθεώθηκεΤο Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, η πολύ δημοφιλής επιχειρηματίας, Ελίζαμπεθ Ελέτσι, που έγινε ευρέως γνωστή μέσα από το γνωστό reality επιβίωσης, «Survivor», ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον εκλεκτό της καρδιάς της, Νεκτάριο Λεμονίδη.

Η τελετή έγινε σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον, και το γεγονός επέλεξαν να γιορτάσουν με ένα ξέφρενο γλέντι. Το πάρτι του γάμου τους, λαμβάνει αυτή τη στιγμή χώρα, και ήδη οι δυο τους έχουν κάνει τις πρώτες δηλώσεις στους καλεσμένους τους.

Το ζεϊμπέκικό του γαμπρού

Υπενθυμίζουμε, ότι ο γιατρός και η επιχειρηματίας γνωρίστηκαν με πολύ ιδιαίτερο τρόπο, μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, και συγκεκριμένα από το Instagram. Ωστόσο, αυτό δεν τους εμπόδισε να έρθουν σε δια ζώσης επαφή, να βγούνε ραντεβού και να ερωτευθούν.

Το πάρτι, που οργάνωσαν, επέλεξαν να ντύσουν μουσικά με μία ζωντανή συναυλία από τον καλό φίλο της νύφης και επιτυχημένο τραγουδιστή, Τριαντάφυλλο.

Ο γαμπρός δεν σταμάτησε να χορεύει, ωστόσο, αυτό που έκανε ακόμη περισσότερη αίσθηση ήταν το ζεϊμπέκικό του, που ήταν γεμάτο πάθος, και ο ίδιος “χτυπιόταν” με τη χαρά του στα πατώματα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: