«Έχει βγει αυτή η φήμη για μένα, μου ζητούσε εξηγήσεις ο πατέρες μου» Κατάθεση ψυχής από την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

December 10, 2023

«Έχει βγει αυτή η φήμη για μένα, μου ζητούσε εξηγήσεις ο πατέρες μου» Κατάθεση ψυχής από την Ευρυδίκη ΒαλαβάνηΗ Ευρυδίκη Βαλαβάνη με αφορμή το δημοσίευμα που ήθελε τον Γιάννη Στάνκογλου και την Σίσσυ η Χρηστίδου σε σχέση, κάτι που και οι δύο διέψευσαν, ανέφερε στο «Ακόμα δεν είδες» ότι έχει βρεθεί στην ίδια θέση.

Όπως είπε: «Έχω βρεθεί πάρα πολλές σε αυτήν τη θέση χωρίς να με έχει πάρει ένας δημοσιογράφος να με ρωτήσει αν έχω προχωρήσει τη ζωή μου. Εδώ πέρα ήμουν σε ένα παιχνίδι στην άλλη άκρη του κόσμου και εδώ έξω άνθρωποι που κουνάνε το δάχτυλο, έπαιρναν τηλέφωνα κι έβγαζαν στον αέρα τον σύντροφό μου και το ποιος είναι. Δηλαδή εγώ οικογένεια δεν έχω;».

Συνέχισε το ξέσπασμά της, τονίζοντας: «Ή ρεπορτάζ που έλεγαν τόσα χρόνια ότι είμαι έγκυος και έπρεπε να λογοδοτήσω στον πατέρα μου, στην μητέρα μου, στη θεία μου στους κολλητούς μου. Κάθονται και βγάζουν αυτά τα πράγματα χωρίς να σε πάρουν εσένα και να σε ρωτήσουν. Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις παιδιά ή όχι. Πολλοί από αυτούς που είδαμε και κουνάνε το δάχτυλο, το έχουν κάνει και σε εμένα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: