«Δεν είμαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα»: Ο Λάκης Γαβαλάς σπάει τη σιωπή του για το φύλο που νιώθει ότι είναι

December 11, 2023

«Δεν είμαι ούτε άντρας ούτε γυναίκα»: Ο Λάκης Γαβαλάς σπάει τη σιωπή του για το φύλο που νιώθει ότι είναι


Διαφ.

Ο Λάκης Γαβαλάς έκανε δηλώσεις και σχολίασε το θέμα της τεκνοθεσίας μεταξύ ομόφυλων ζευγαριών, το φύλο του, τις εμφανίσεις των γυναικών στα μπουζούκια και τη σχέση με τις αδερφές του, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του «Γεια σου».

Λάκης Γαβαλάς: Τα όσα ανέφερε

Αρχικά, αναφέρθηκε στην έννοια της οικογένειας, λέγοντας: «Οικογένεια μπορεί και να θεωρώ τους καλύτερούς μου φίλους. Τώρα θα πάρω τηλέφωνο τα συγγενικά μου πρόσωπα», αναφερόμενος στις αδερφές του.

Όσο για τη μόδα που ακολουθεί το γυναικείο φύλο στις εξόδους του, ο ίδιος είπε: «Το ντύσιμο υπάρχει μόνο στο κρεβάτι. Έχεις δει πόσες γυμνές είναι έξω; προχθές πήγα στα μπουζούκια και δεν είδα καμία ντυμένη, είναι όλες γυμνές. Όταν απελευθερώνεσαι και από τη στιγμή που δεν υπάρχει bodyshaming και όλα αυτά τα πράγματα, είναι σαν να το χρωστάγαμε χρόνια στον εαυτό μας να τον αφήσουμε να κάνουν ό,τι θέλει».

Συνέχισε, λέγοντας: «Το ότι τα media όλου του κόσμου ασχολούνται πάρα πολύ με αυτό, καταλήγοντας στα παιδιά, και το θα τα υιοθετήσουν, θα τα κάνουν με παρένθετη και όλα αυτά, πράγμα το οποίο συνέβαινε και παλαιοτέρα, αλλά τώρα ξαφνικά το έβγαλαν έξω να το συζητάνε τόσο πολύ, εμένα δεν με βρίσκει σύμφωνο. Ας ζει ο καθένας τη δική του ιστορία, υπέροχα, απελευθερώθηκε ναι , αλλά δεν είναι ανάγκη να το μάθει όλο το σύμπαν. Να μην το διατυμπανίζει, ο οποιοσδήποτε».

Ακόμη, ο ίδιος προσδιορίζεται ως genderless, που δηλαδή δεν τον εκφράζει κανένα φύλο. «Είμαι gendreless, είμαι ο πρώτος που έβαλε φούστα, ο πρώτος που έβαλε κολλητό παντελόνι και τακούνια».

Τέλος, ο Λάκης Γαβαλάς τόνισε «Δεν είμαι κατά του γάμου των ομόφυλων γάμων, είμαι κατά του “ακολουθήστε μας”».

Ακολουθεί το απόσπασμα της εκπομπής:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: