Είπε αυτό που θέλει να ακούσει κάθε άντρας: Η 1η ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά τον γάμο της χρονιάς

December 11, 2023
Εκφράζει αυτό που κάθε άντρας επιθυμεί να ακούσει: Η πρώτη ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά τον γάμο της χρονιάς.

Είπε αυτό που θέλει να ακούσει κάθε άντρας: Η 1η ανάρτηση της Ελίζαμπεθ Ελέτσι μετά τον γάμο της χρονιάςΤο βράδυ του Σαββάτου 9 Δεκεμβρίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας για να παντρευτεί τον γιατρό Νεκτάριο Λεμονίδη. Ο γάμος τους πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι της Αγίας Σκέπης στον Παπάγο, και ακολούθησε μια δεξίωση στον χώρο του κτήματος.

Η πρώην παίκτρια του Survivor και ο γιατρός Νεκτάριος Λεμονίδης ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου μετά από δύο μήνες γνωριμίας που ξεκίνησε μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Σε αγαπώ αγάπη μου μέχρι το τέλος του κόσμου!

Το μεσημέρι της Κυριακής, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μοιράστηκε στιγμιότυπα από τον γάμο της μέσω φωτογραφιών στα κοινωνικά δίκτυα, συνοδεύοντάς τες με μια συγκινητική και μακροσκελή ανάρτηση. Μεταξύ άλλων, αναφέρει χαρακτηριστικά: Σε αγαπώ αγάπη μου μέχρι το τέλος του κόσμου! Είσαι η ανάσα μου, η πνοή μου,το χαμόγελο μου…Τα Πάντα είσαι ΕΣΥ! Αντρούλη μου σε αγαπώ!.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και όσους παρευρέθηκαν στην πιο σημαντική στιγμή όπως γράφει, της ζωής τους.

 Ακολουθεί η ανάρτηση:


Πηγή

Διαβάστε επίσης: