Ρέντη: «Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κpεμάσουμε;» λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδα

December 10, 2023
Ρέντη: Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον τιμωρήσουμε; ρωτάει ο πατέρας του 18χρονου που εκτόξευσε τη φωτοβολίδα.

Ρέντη: Έκανε ένα λάθος, πρέπει να τον κpεμάσουμε; λέει ο πατέρας του 18χρονου που πέταξε τη φωτοβολίδαΈτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε το μυαλό;  πρόσθεσε ο πατέρας του νεαρού

Να γίνει καλά ο αστυνομικός ευχήθηκε ο πατέρας του 18χρονου που συνελήφθη αφού ομολόγησε ότι ήταν αυτός που πέταξε τη ναυτική φωτοβολίδα στον 31χρονο ένστολο το βράδυ της περασμένης Πέμπτης στου Ρέντη.

Όποιος το έχει κάνει να τιμωρηθεί. Το έκανε το παιδί μου, να τιμωρηθεί. Δεν το έχει κάνει το παιδί μου; Να βρεθεί η αληθεια. Τα παρασέρνουν είπε στον ΑΝΤ1 επιμένοντας ότι ο 18χρονος δεν ήταν οργανωμένος σε συνδέσμους: Κι εγώ πήγαινα με τη γυναίκα μου στο γήπεδο. Τώρα ήρθαν κάτι φίλοι τους από Καρδίτσα και πηγαν στο βόλεϊ. Πού έμπλεξαν, τι έκαναν; Τι να σας πω είναι πολύ καλό παιδί. Και σχολείο σχολείο πήγαινε και δούλευε, σε τεχνική σχολή , τι να σας πω έχω πέσει από τα σύννεφα.

Κατά τον ίδιο τα παρέσυραν από εκεί μέσα. Ποιοι είναι αυτοί πού να ξέρω. Για πες να έχεις έναι παιδί 18 ετών και να έχει μπλέξει, δεν ξέρω εγώ το παιδί μου; Επειδή είχαμε χάσει ένα παιδι σε τροχαίο το 2012 που ήταν Ολυμπιακός έχουμε γίνει όλοι Ολυμπιακοί. Για φαντάσου να έχεις δύο παιδιά το ένα στο χώμα και ο άλλο στη φυλακή. Αν το έκανε το παιδί μου να τιμωρηθεί. Έχω γίνει ρεζίλι,. Ένα λάθος έκανε, πρέπει να τον κρεμάσουμε; Ένα λάθος έκανε, ένα, πού έμπλεξε.

Βάζω το χέρι μου στο Ευαγγελίο, δεν ήταν οργανωμένος επέμεινε ο πατέρας του νεαρού ενώ για τη ναυτική φωτοβολίδα που πέταξε ο γιος του είιπε ότι δεν είχε δικό του, του το έδωσαν και εκτός αυτού η φωτογραφία που έδώσαν δεν είναι ίδια, είχε μια πορτοκαλί μου είπε ο γιος μου, πιο μικρή. Έτυχε και την πήρε. Αν την πήρε και δεν του έκοψε είναι βλάκας. Τι είναι έξυπνος;.

Είναι σαν να έχει πεθάνει και δεύτερο παιδί. Η μητέρα του είναι χάλια. Ζήτησε συγγνώμη (σ.σ. ο 18χρονος) και έκλαιγε μαζί με τον αδερφό του κατέληξε ο πατέρας του 18χρονου.

 


Πηγή

Διαβάστε επίσης: