Αράχωβα: Ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες για τον θάνaτο του Όλιβερ προανήηγειλε ο Κατσαφάδος

December 10, 2023
Ο Κατσαφάδος ανακοίνωσε ότι θα υπάρξουν ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ.

Αράχωβα: Ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες για τον θάνaτο του Όλιβερ προανήηγειλε ο ΚατσαφάδοςΈχουμε καταλήξει στην αιτία θaνάτου του χάσκι είπε ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη

Στην τελική ευθεία φαίνεται ότι έχει μπει η έρευνα για τον άγριο θάνατο του Όλιβερ, του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα που πέθανε από ανακοπή μετά από κακοποίηση που υπέστη.

Αυτό προκύπτει από όσα είπε στην ΕΡΤ ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη, Κώστας Κατσαφάδος, ο οποίος είπε προανήγγειλε ανακοινώσεις εντός της ημέρας ή αύριο.

Όπως εξήγησε τα οσα θα ανακοινωθούν είναι αποτέλεσμα της παρουσίας στην Αράχωβα εδώ και ημέρες ανώτατων αξιωματικών της Ασφάλειας και των εγκληματολογικών εργαστηρίων που έχουν πάρει καταθέσεις από περιοίκους και έχουν εξετάσει βιντεοληπτικό υλικό.

Ερωτηθείς για το τι θα ανακοινωθεί, ο κ. Κατσαφάδος, αρκέστηκε να πει στο ότι έχουμε καταλήξει στην αιτία θανάτου του χάσκι.

Ειδικά, δε, για το αν με τις ανακοινώσεις θα καθαρίσει το όνομα της Αράχωβας μετά από καταγγελίες τα προηγούμενα 24ωρα για προσπάθεια συγκάλυψης σχετικά με τον θάνατο του Όλιβερ, ο υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη ήταν καταφατικός λέγοντας πιστεύω ότι θα καθαρίσει το όνομα της Αραχώβας.

Πηγή:protothema


Πηγή

Διαβάστε επίσης: