Τη «δίκασε» με λίγες λέξεις & 1 κίνηση: Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Δανάης Μπάρκα – «Τα ύπουλα πράγματα…»

December 11, 2023

Τη «δίκασε» με λίγες λέξεις & 1 κίνηση: Κόλαφος η Κατερίνα Καινούργιου εναντίον Δανάης Μπάρκα – «Τα ύπουλα πράγματα…»Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε σήμερα, Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου, μια αναφορά στην κίνηση της Δανάης Μπάρκα, να πιει καφέ από κούπα με το λογότυπο της εκπομπής «Fay’s Time» τότε που οι δυο τους είχαν κόντρα μεταξύ τους. Η δεύτερη, είχε βρει τότε αυτόν τον τρόπο προκειμένου να δείξει την πλευρά την οποία υποστηρίζει.

Η Κατερίνα Καινούργιου και η Δανάη Μπάρκα βρέθηκαν στην ίδια θεατρική παράσταση στην Θεσσαλονίκη το βράδυ της Κυριακής, 10 Δεκεμβρίου.

Η συνάντηση της Κατερίνας Καινούργιου με την Δανάη Μπάρκα:

«Την είδα από μακριά. Δεν χαιρετηθήκαμε, αλλά δεν σημαίνει κάτι αυτό. Εγώ έχω μία άποψη. Επειδή τιμώ τις φιλίες μου και τους ανθρώπους που έχω στηρίξει κι έχω βάλει μέσα στη ζωή μου, όταν γίνει κάτι που μπορεί να σε πειράξει και θεωρεί ότι έχεις κάνει λάθος, προτιμώ να σε πάρει τηλέφωνο και να στο πει ή να το πει τηλεοπτικά στα ίσα. Εμένα ύπουλα πράγματα κι αυτά τα δήθεν με μηνύματα δεν μου αρέσουν προσωπικά όταν έχεις μιλήσει με έναν άνθρωπο.

Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου κατά της Δανάης Μπάρκα

Καλύτερα πάρε τον τηλέφωνο και πες του θα σε κράξω αύριο επειδή θεωρώ ότι είσαι φάουλ σε αυτό που έκανες με την Φαίη ή τον Γιώργο, παρά να πετάς υπονοούμενα με κούπες. Αυτά μου κάνουν λίγο ύπουλα. Γενικότερα το λέω. Όταν κάποιοι άνθρωποι που μπορεί να έχεις ανταλλάξει κάποιες ωραίες στιγμές και τους έχεις στηρίξει στα δύσκολά τους, βλέπεις ότι σε μία άτυχη στιγμή σου να σου φέρονται έτσι εγώ δεν θέλω να έχω επαφές.

Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου. Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησα. Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;».

Κατερίνα Καινούργιου: «Τα μηνύματα με κούπες δεν μου αρέσουν»


Πηγή

Διαβάστε επίσης: