Έχασε πριν καν ξεκινήσει: Παίκτης στον “Εκατομμυριούχο” έφυγε από την 1η ερώτηση, με ανοιχτό το στόμα ο Αρναούτογλου

December 12, 2023

Έχασε πριν καν ξεκινήσει: Παίκτης στον “Εκατομμυριούχο” έφυγε από την 1η ερώτηση, με ανοιχτό το στόμα ο Αρναούτογλου


Διαφ.

Ο “Εκατομμυριούχος” είναι ένα τηλεπαιχνίδι που δίνει σε κάθε παίκτη τουλάχιστον 500 ευρώ, αφού οι περισσότεροι παίκτες απαντούν στις πέντε πρώτες ερωτήσεις και φτάνουν στο πρώτο μαξιλαράκι.

Αρνητικό ρεκόρ στον “Εκατομμυριούχο”

Ωστόσο, το περασμένο Σάββατο, έγινε ένα αρνητικό ρεκόρ, αφού ο πρώτος παίκτης που κλήθηκε να διαγωνιστεί, απέτυχε να απαντήσει σωστά στην πρώτη ερώτηση του παιχνιδιού, η οποία ήταν εύκολη, όπως είναι λογικό.

Ειδικότερα, στην 63η εκπομπή της δεύτερης σεζόν του τηλεπαιχνιδιού του ΑΝΤ1, ο Παναγιώτης κάθισε στην καρέκλα με μεγάλη αυτοπεποίηθηση, καθώς όπως είπε η σύζυγός του, που τον δήλωσε στο παιχνίδι, τον έβλεπε καθημερινά στο σαλόνι του να απαντάει με άνεση στις ερωτήσεις του «Εκατομμυριούχου», που έβλεπε στην τηλεόραση.

Αυτός ο παίκτης δεν κατάφερε να γίνει “Εκατομμυριούχος”

Όμως, στην ερώτηση «Πώς ονομάζεται η τεχνική ζωγραφικής κατά την οποία ετερόκλητα υλικά και χρώματα επικολλώνται σε επιφάνεια» οι τέσσερις πιθανές απαντήσεις ήταν Α. Ντεκαπάζ, Β. Μοντάζ, Γ. Κολάζ, Δ. Τιρκουάζ και ενώ όλοι στο στούντιο και στις τηλεοράσεις τους περίμεναν να απαντήσει γρήγορα κολάζ και να πάει στην επόμενη ερώτηση, ο παίκτης κάνοντας μία γρήγορη ανάλυση των λέξεων, απέρριψε τις τρεις που πίστευε ότι γνώριζε και θεωρούσε λάθος και απάντησε το Α. Ντεκαπάζ.

Το σοκ όταν εμφανίστηκε το λάθος ήταν μεγάλο, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να μην προλαβαίνει να τον βοηθήσει τον παίκτη, ο οποίος ήταν σίγουρος και κλείδωσε άμεσα την απάντησή του, θεωρώντας ότι το κολάζ εφαρμόζεται ως τεχνική μόνο στην φωτογραφία και όχι στη ζωγραφική.

Ούτε ο ίδιος μπορούσε να πιστέψει τι είχε κάνει, δίνοντας τη δικαιολογία για τη βιαστική απάντηση ότι ήταν το άγχος το πρωτάρη, με τον παρουσιαστή να του προτείνει να πιει έναν καφέ να ηρεμήσει πριν πάει στη σύζυγό του και της πει τα νέα.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: