Παίρνει πίσω τη ζωή του & συγκινεί το διαδίκτυο: 7χρονος μαχητής νικά τον καρκίνο μετά από 1095 χημειοθεραπείες

December 12, 2023

Παίρνει πίσω τη ζωή του & συγκινεί το διαδίκτυο: 7χρονος μαχητής νικά τον καρκίνο μετά από 1095 χημειοθεραπείεςΈνας 7χρονος καρκινοπαθής έδωσε μεγάλη μάχη για τη ζωή του, μετά από συνολικά 1095 χημειοθεραπείες που έκανε.

Για τη σκληρή μάχη του μικρού Johnny, μίλησε πρόσφατα ο πατέρας του, Criss Angel, υπογραμμίζοντας ότι ο καρκίνος του γιου του τέθηκε σε ύφεση, πέντε χρόνια μετά τη διάγνωσή του.

Όπως επεσήμανε ο 54χρονος «το παιδί μου είχε οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, η οποία είναι θεραπεύσιμη κατά μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς, ο γιος μου είναι μέσα στο μικρότερο ποσοστό ασθενών που δεν επανακάμπτει εντελώς, αλλά μετά από αγώνα θέσαμε την πάθηση σε ύφεση, ελπίζοντας να μείνει έτσι για πάντα».

Ο 7χρονος καρκινοπαθής έκανε 1095 χημειοθεραπείες για να ανακάμψει

Με αφορμή την ύφεση της αρρώστιας, ο πατέρας του κυκλοφόρησε ένα μικρού μήκους ντοκιμαντέρ, με τίτλο «1095», που είναι ο αριθμός των χημειοθεραπειών που χρειάστηκε ο γιος του, προκειμένου να ανακάμψει.

Σκοπός της κυκλοφορίας του ντοκιμαντέρ είναι να ξεκινήσει μια καμπάνια, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα για τις έρευνες γύρω από τις θεραπείες κατά του παιδικού καρκίνου.

«Προσπαθώ να γίνω ένας φωτεινός φάρος, γιατί τίποτε δεν μπορεί να σε κάνει τόσο ευτυχισμένο, όσο το να συνεισφέρεις σε έναν καλύτερο κόσμο για όλους και ειδικά για τα παιδιά», κατέληξε ο πατέρας.

7χρονος καρκινοπαθής παίρνει πίσω τη ζωή του


Πηγή

Διαβάστε επίσης: