Έφη Σαρρή: “Δε στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο ούτε κάνω δώρα, μόνο δέχομαι. Το καλύτερο ήταν ένα αυτοκίνητο”

December 12, 2023

Έφη Σαρρή: “Δε στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο ούτε κάνω δώρα, μόνο δέχομαι. Το καλύτερο ήταν ένα αυτοκίνητο”Η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της στην εκπομπή “Mega Καλημέρα”, εξομολογήθηκε πως της αρέσουν πολύ τα Χριστούγεννα, αλλά τα έχει συνδυάσει με τη δουλειά και αποκάλυψε το δώρο που είχε ζητήσει από τον Αη Βασίλη, αλλά και τα καλύτερα δώρα που της έχουν κάνει.

Όπως υπογράμμισε η τραγουδίστρια «δεν συνηθίζω να στολίζω χριστουγεννιάτικο δέντρο, αλλά κάποιες γωνίες του σπιτιού. Δεν έχω πάρει ποτέ χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σπίτι μου».

Τα ωραιότερα δώρα που έχει λάβει η Έφη Σαρρή

Σχετικά με το ωραιότερο δώρο που της έχουν κάνει, επεσήμανε «το ωραιότερο δώρο που μου έχουν κάνει τα Χριστούγεννα είναι ένα σπορ αυτοκίνητο. Δεν ήταν από θαυμαστή, δεν είμαι και η… Μαντόνα. Δεν συνηθίζω να κάνω δώρα, το θεωρώ γρουσουζιά, μόνο δέχομαι. Δεν νομίζω ότι οι άντρες χρειάζονται δώρα, οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες. Ο άντρας είναι πιο… μπρουτάλ για να του πάρεις δώρο. Ένα ακόμα χριστουγεννιάτικο δώρο που είχα λάβει ήταν ένα δαχτυλίδι πολλών καρατίων».

Όσον αφορά το δώρο που έχει ζητήσει από τον Άη Βασίλη, η Έφη Σαρρή επεσήμανε «είχα ζητήσει από τον Άη Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφεραν. Πλέον δεν με ενδιαφέρουν οι κούκλοι, αλλά τα κουκλίστικα μυαλά. Ένας κούκλος ποτέ δεν ήταν η προτεραιότητά μου, πάντα κοίταζα τον χαρακτήρα. Έχω υπάρξει σε σχέση με γνωστό άτομο και δεν το μάθατε ποτέ».

Η απόφαση της Έφης Σαρρή να μην κάνει δικό της παιδί

Για το γεγονός ότι δεν έκανε παιδί, σημείωσε «η φιλοσοφία που έχω είναι πως όλα τα παιδιά του κόσμου είναι και δικά μας. Μπορώ να προσφέρω αγάπη και χαρά σε παιδιά που δεν τα έχω γεννήσει εγώ. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν έχω κάνει δικά μου παιδιά, δεν θα μπορούσα να το υπηρετήσω».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: