Μαζί σου όλοι οι Άγιοι: Ευχάριστα νέα για τον αστυνομικό στου Ρέντη – Τα αισιόδοξα λόγια των γιατρών

December 12, 2023

Μαζί σου όλοι οι Άγιοι: Ευχάριστα νέα για τον αστυνομικό στου Ρέντη – Τα αισιόδοξα λόγια των γιατρώνΟ 31χρονος αστυνομικός στου Ρέντη, που δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι κατά τη διάρκεια επεισοδίων, συνεχίζει να δίνει μάχη για τη ζωή του, με τους γιατρούς να καταφέρνουν να ελέγξουν την αιμορραγία.

Ειδικότερα, για πέμπτη μέρα νοσηλεύεται, στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ, που δέχθηκε φωτοβολίδα στο πόδι, κατά τη διάρκεια επεισοδίων σε αγώνα βόλεϊ, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Όπως αναφέρει ο ΣΚΑΪ, τα επόμενα 24ώρα είναι κρίσιμα για την κατάσταση της υγείας του άτυχου αστυνομικού, με τους γιατρούς να εκφράζουν την αισιοδοξία τους, καταφέρνοντας να ελέγξουν πλήρως την αιμορραγία.

Ο 31χρονος αστυνομικός δεν έκανε άλλη μετάγγιση αίματος

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, δεν έχει χρειαστεί να κάνει άλλη μετάγγιση αίματος, με την τελευταία να γίνεται προχθές, Κυριακή, τρεις μέρες μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.

Η εκτίμηση των γιατρών για τον 31χρονο αστυνομικό

Οι γιατροί του Γενικού Κρατικού Νίκαιας είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του, ενώ την ίδια ώρα πραγματοποιούν καθαρισμούς στο βαθύ τραύμα, ώστε να αποφύγει κάποια ενδονοσοκομειακή λοίμωξη.

Το γεγονός ότι ο υπαρχιφύλακας των ΜΑΤ είναι 31 χρονών και υγιής, προσφέρει περισσότερη αισιοδοξία τους γιατρούς ότι μπορεί να τα καταφέρει και να βγει νικητής.

Σταμάτησε η αιμορραγία στον 31χρονο αστυνομικό


Πηγή

Διαβάστε επίσης: