Το πήρε το κορίτσι 18 χρόνια μετά: Γάμος Κουρή–Τοπαλίδου, ο γιος που συνόδευσε τη νύφη & οι διάσημοι καλεσμένοι

December 13, 2023

Το πήρε το κορίτσι 18 χρόνια μετά: Γάμος Κουρή–Τοπαλίδου, ο γιος που συνόδευσε τη νύφη & οι διάσημοι καλεσμένοιΟ Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Σήμερα, Τρίτη 12 Δεκεμβρίου, νωρίς το απόγευμα, πραγματοποιήθηκε ο γάμος του ζευγαριού στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου – Παναγίτσα Παλαιού Φαλήρου.

Στο πλευρό του ζευγαριού βρέθηκαν αρκετά αγαπημένα πρόσωπα, αλλά και καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής και της μουσικής.

Την Έλενα Τοπαλίδου συνόδευσε στην εκκλησία ο γιος της, Πέτρος, ο οποίος καμάρωσε τους γονείς του σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή.

Το «παρών» στον γάμο του ζευγαριού έδωσαν αρκετοί καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής αλλά και της μουσικής με τους οποίους ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου έχουν συνεργαστεί στην πορεία της καριέρας τους.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Ελένη Καρακάση, Κωνσταντίνος Γαβαλάς, ήταν μερικοί μόνο από τους καλλιτέχνες που τίμησαν τους νεόνυμφους με την παρουσία τους.

Η Έλενα Τοπαλίδου επέλεξε νυφικό σε vintage γραμμή, ενώ έφτασε στην εκκλησία συνοδευόμενη από τον γιο της, Πέτρο. Αμέσως μετά το τέλος της τελετής, οι νεόνυμφοι αντάλλαξαν παθιασμένα φιλιά, με τους καλεσμένους να τους «λούζουν» με ρύζι για να ριζώσουν για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Τη στιγμή που η νύφη έφτασε στον ιερό ναό, προκειμένου να συναντήσει τον αγαπημένο της, έκανε μια μικρή παύση, καθώς παραπάτησε στα σκαλιά και λίγο έλειψε να πέσει.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να χαλάσει την πιο όμορφη στιγμή στη ζωή της και αντιμετώπισε το παραλίγο ατύχημά της με χιούμορ.

Η Έλενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν την ώρα που ο ιερέας είπε το η «δε γυνή ινα φοβήται τον άνδρα» εκείνη αντί να… πατήσει το πόδι του Νίκου Κουρή όπως κάνουν αρκετές νύφες, έκανε μια χορευτική φιγούρα τεντώνοντας το πόδι της προς τα πίσω! Η κίνηση αυτή προκάλεσε την ευθυμία και το γέλιο τόσο του γαμπρού και των κουμπάρων όσο και των καλεσμένων.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: