Γιώργος Σαμπάνης: “Αν τραγουδούσα εκείνη τη μέρα θα “έχανα” τη φωνή μου για πάντα, πλήρωσα για όλα εγώ”

December 13, 2023

Γιώργος Σαμπάνης: “Αν τραγουδούσα εκείνη τη μέρα θα “έχανα” τη φωνή μου για πάντα, πλήρωσα για όλα εγώ”Ο Γιώργος Σαμπάνης βρέθηκε στην εκπομπή «The 2night Show», τα μεσάνυχτα της Τρίτης και μίλησε για τις φήμες εγκυμοσύνης της συντρόφου του, Ιωάννας Σαρρή, που είχαν κυκλοφορήσει πριν από λίγους μήνες, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που ακύρωσε τη συναυλία στη Σάμο, το καλοκαίρι.

Ο σοβαρός λόγος ακύρωσης της συναυλίας στη Σάμο από τον Γιώργο Σαμπάνη

Όπως υπογράμμισε ο τραγουδιστής για την ακύρωση της συναυλίας στη Σάμο «είχε γίνει ένα περιστατικό στη Σάμο που έλεγαν ότι ακύρωσα τη συναυλία, που όντως την ακύρωσα, γιατί είχα πάθει αιμάτωμα στον λαιμό. Όταν παθαίνεις αιμάτωμα στον λαιμό, αν τραγουδήσεις 5 λεπτά παραπάνω, μπορεί να χάσεις και τη φωνή σου. Όντως αναγκάστηκα να τα πληρώσω όλα εγώ και να την ακυρώσω τη συναυλία. Έγραψαν διάφορα τότε. Ήταν πολύ προσβλητικό και κακό για τον επιχειρηματία».

Ενοχλημένος με τη φημολογούμενη εγκυμοσύνης της Ιωάννας Σαρρή ο Γιώργος Σαμπάνης

Σχετικά με τη φημολογούμενη, προ μηνών, εγκυμοσύνη της Ιωάννας Σαρρή, ο Γιώργος Σαμπάνης επεσήμανε «είναι δύσκολο, γιατί σε παίρνουν τηλέφωνο οι γονείς σου και σου λένε “συγχαρητήρια, εμείς γιατί δεν το μάθαμε;” Και καλά οι γονείς… οι παππούδες; Που είναι σε προχωρημένη ηλικία και περιμένουν πώς και πώς να κάνεις ένα παιδί; Εκεί τι λες; Είναι λίγο περίεργο».

Όσον αφορά τη συμπεριφορά των δημοσιογράφων, ο καλλιτέχνης σημείωσε «με πολύ ελάχιστες εξαιρέσεις οι δημοσιογράφοι μου έχουν φερθεί πάρα πολύ καλά. Δεν έδωσα κι εγώ όμως κάποιο δικαίωμα. Ξέρω ότι αν βγω χέρι-χέρι στη Γλυφάδα ή στα μπουζούκια, θα πέσω πάνω σε κάποιον. Κάτω από το σπίτι μου το θεωρώ άκομψο».

Γιώργος Σαμπάνης για Ιωάννα Σαρρή


Πηγή

Διαβάστε επίσης: