Αναστατώθηκε η Ελένη Μενεγάκη εξαιτίας του Άγγελου Λάτσιου: «Ανατρίχιασα, πολύ προχωρημένο αυτό που ζήτησε»

December 13, 2023

Αναστατώθηκε η Ελένη Μενεγάκη εξαιτίας του Άγγελου Λάτσιου: «Ανατρίχιασα, πολύ προχωρημένο αυτό που ζήτησε»Την άγνωστη λογομαχία που είχε με τον γιο της, Άγγελο Λάτσιο πριν από σχεδόν 10 χρόνια αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Τρίτης 12 Δεκεμβρίου, στον αέρα της εκπομπής της.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας με τους προσκεκλημένους της, Ιορδάνη Χασαπόπουλο και Ανθή Βούλγαρη, η παρουσιάστρια του Mega εξομολογήθηκε ότι είχε μια έντονη αντίδραση, όταν ο Άγγελος Λάτσιος της ζήτησε για πρώτη φορά κινητό.

Ειδικότερα, η Ελένη Μενεγάκη είπε: «Όταν ο γιος μου πήγε Α’ Γυμνασίου, πριν από 9 χρόνια, θυμάμαι σαν τώρα να μου λέει “θα μου πάρεις κινητό;”. “Α’ Γυμνασίου; Ούτε να το σκέφτεσαι” του είπα. Δεν είναι ότι δεν είχα λεφτά να του το πάρω, μου έκανε εξωπραγματικό τότε. Του το πήρα στη Β΄Γυμνασίου γιατί μου έλεγε “μα έχουν όλοι, είμαι ο μόνος που δεν έχει”. εντάξει κοντραριστήκαμε και αρκετά. Ρώτα με μετά στο δεύτερο παιδί. Α΄Γυμνασίου πριν ξεκινήσει το σχολείο “παιδί μου, πάρ΄το”».

Στη συνέχεια, η Ελένη Μενεγάκη πρόσθεσε: «Μέσα στο σπίτι θα το δώσω, είναι διαθέσιμο για όλους. Όταν μου το πρωτοείπε όμως “είπα δεν είναι δυνατόν να μου λέει ένα παιδάκι 12 χρονών ότι θέλει κινητό”. Εγώ ανατρίχιασα, μου φάνηκε πολύ προχωρημένο».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: