Σάστισε ο γαμπρός Νίκος Κουρής: Η απίστευτη κίνηση της νύφης Έλενα Τοπαλίδου στο Η δε γυνή να φοβήται τον άνδρα

December 13, 2023

Σάστισε ο γαμπρός Νίκος Κουρής: Η απίστευτη κίνηση της νύφης Έλενα Τοπαλίδου στο Η δε γυνή να φοβήται τον άνδραΤα σκαλιά της εκκλησίας μετά από 18 χρόνια αγάπης και κοινής ζωής ανέβηκαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου.

Ο γαμπρός έφτασε στην εκκλησία κρατώντας μια ανθοδέσμη με τριαντάφυλλα ενώ η νύφη έφθασε λίγο αργότερα με ένα υπέροχο νυφικό σε ρομαντικό στιλ, συνοδευόμενη από τον γιο τους.

Η Έλενα Τοπαλίδου έκλεψε την παράσταση κατά τη διάρκεια του μυστηρίου, όταν την ώρα που ο ιερέας είπε το η «δε γυνή ινα φοβήται τον άνδρα» εκείνη αντί να… πατήσει το πόδι του Νίκου Κουρή όπως κάνουν αρκετές νύφες, έκανε μια χορευτική φιγούρα τεντώνοντας το πόδι της προς τα πίσω! Η κίνηση αυτή προκάλεσε την ευθυμία και το γέλιο τόσο του γαμπρού και των κουμπάρων όσο και των καλεσμένων.

Πάντως, το ζευγάρι έζησε ακριβώς όπως είχε φανταστεί τη στιγμή του γάμου του, με την Έλενα Τοπαλίδου να δείχνει πολύ χαρούμενη και να εκφράζεται όπως θέλει σε αυτή τη σημαντική στιγμή της κοινής ζωής της με τον Νίκο Κουρή.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: