Βριλήσσια: «Αν είχατε μπει στις τουαλέτες του, καταγγείλτε τον» ζητά η γυναίκα του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες

December 12, 2023

Βριλήσσια: «Αν είχατε μπει στις τουαλέτες του, καταγγείλτε τον» ζητά η γυναίκα του κομμωτή με τις κρυφές κάμερες


Διαφ.

Η ίδια ζήτησε να προσέλθουν στις αρχές και να καταγγείλλουν τον 49χρονο.

 

Εξοργισμένη με τον επί 10 χρόνια συζυγό της 49χρονο κομμωτή στα Βριλήσσια ο οποίος συνελήφθη γιατί είχε βάλει κρυφές κάμερες τόσο στις τουαλέτες της κομμωτηρίου του όσο και στο δωμάτιο και την τουαλέτα των δύο θετών παιδιών του εμφανίστηκε η σύζυγός του.

Η ίδια ζήτησε από όσες γυναίκες έτυχε να πάνε στις τουαλέτες του κομμωτηρίου στα Βριλήσσια να προσέλθουν στις αρχές και να καταγγείλλουν τον 49χρονο.

«Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τις κόρες μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω» είπε αρχικά η γυναίκα του κομμωτή για τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν έξω από το γραφείο του ανακριτή όταν μεταφέρθηκε εκεί ο 49χρονος.

Με δάκρυα στα μάτια ζήτησε, παράλληλα, «μην μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου».

«Θέλω να αποδοθεί δικαιοσύνη. Θέλω να ενωθείτε να κάνετε καταγγελίες αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες» πρόσθεσε η ίδια μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Για το ενδεχόμενο, μάλιστα, να προκύψουν και νέες αποκαλύψεις για τη δράση του κομμωτή η γυναίκα του, η οποία έχει ήδη δώσει εντολή στην δικηγόρο της προκειμένου να πάρει διαζύγιο από τον 49χρονο, είπε «εάν υπάρχει κάτι ακόμα, θέλω να τελειώσει σύντομα».

«Εμείς είμαστε για να ομορφαίνουμε τον κόσμο και όχι να παραβιάζουμε την ιδιωτικότητά του» συμπλήρωσε ενώ αναρωτήθηκε «πού έχει πάει αυτό του υλικό; Ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο δωμάτιό τους, στο μπάνιο» εξομολογούμενη ότι «έχω πολύ θυμό, αν μπορούσα θα τον σκότωνα».


Πηγή

Διαβάστε επίσης: