Υπάρχει λόγος, γι’αυτό θέλουν να συγκαλύψουν το έγκλημα: Όλο το ίντερνετ μιλά για την κτηνίατρο του Χάσκι στην Αράχωβα

December 13, 2023

Υπάρχει λόγος, γι’αυτό θέλουν να συγκαλύψουν το έγκλημα: Όλο το ίντερνετ μιλά για την κτηνίατρο του Χάσκι στην Αράχωβα


Διαφ.

Η κτηνίατρος, κ. Πουλτίδου μέσω ανάρτησής της στο Facebook, μίλησε για ακόμα μία φορά για τον τραγικό θάνατο του Όλιβερ και εξέφρασε τον θυμό της για την αμφισβήτηση της γνωμάτευσης της συναδέλφου του, Κλεονίκης Τόλα, η οποία ήταν και αυτή που παρέλαβε τον σκύλο πριν αυτός ξεψυχήσει στην αγκαλιά του ιδιοκτήτη του.

«Στην πρώτη φωτογραφία, η βιασμένη από άνθρωπο Ολυμπία. Στην δεύτερη, ο βιασμένος από σκυλιά Όλιβερ. Η συγκάλυψη σας, δεν θα περάσει. Δικαιωστε τον Όλιβερ. Σταματήστε να συγκαλυπτετε τον εγκληματία» γράφει σε άλλη της ανάρτηση.

Κατόπιν, διέψευσε το πόρισμα (που έχει διαρρεύσει) των εμπειρογνωμόνων: «Μουφα τελικά το βίντεο που βιάζει η αγέλη τον Όλιβερ αγαπητοι. Νομίζατε οτι δεν θα μάθουμε τι ακριβώς δείχνει; Βγάλτε το δημόσια να το δει ο κόσμος και μετά βρείτε τρύπα να κρυφτειτε. Οι αποφασισμένοι, δεν θα κάνουν πίσω. Ο Όλιβερ θα δικαιωθεί, ακόμα κι αν χρειαστεί να σβήσουμε τον Ήλιο.

Υ.Γ. Στο βίντεο ο Όλιβερ σε ευτυχισμένες στιγμές. Δεν πρόκειται για το βίντεο που έχει η αστυνομία».

Και λίγο αργότερα πόσταρε μάλιστα την ίδια τη γνωμάτευση, η οποία αναφέρει:

27.11.2023 ώρα 22.00. Έφερε σοβαρό τραύμα στην περιοχή του πρωκτού, προκληθέν από αιχμηρό όργανο.

Ο δράστης άγνωστος. Προκλήθηκε αιμορραγία και μετά από νάρκωση (γενική αναισθησία) έραψα την περιοχή.

Δόθηκε η κατάλληλη αγωγή και τέθηκε σε παρακολούθηση.

“Εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ, προσπαθούν να την καλύψουν” – Ξεσπά ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Το επίσημο πόρισμα της έρευνας για την θανάτωση του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα περιμένει ο ιδιοκτήτης του άτυχου σκύλου που κακοποιήθηκε, παρά τις εκτιμήσεις της Αστυνομίας πως δεν υπήρξε ανθρώπινος παράγοντας στον θάνατό του.

Ο Μιχάλης Φλέγκας όμως, ο ιδιοκτήτης του χάσκι, επιμένει πως για τον θάνατο του Όλιβερ ευθύνεται άνθρωπος: “Ένοχος για μένα υπάρχει” τονίζει στο Mega: “Θα φτάσω μέχρι και το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο, γιατί εγώ είμαι η φωνή του αθώου Όλιβερ. Δυστυχώς, κανείς δεν ακούει τη φωνή του και προσπαθούν να καλύψουν τη φωνή του, την κραυγή και την αλήθεια”

“Τον είδα από την πρώτη στιγμή. Δεν είδα ούτε δαγκωματιές ούτε τίποτα. Μου το είπε και μετά η κτηνίατρος”. Όπως υποστήριξε μάλιστα ο ιδιοκτήτης του χάσκι, δεν είχε δει ποτέ τον Όλιβερ να τσακώνεται με άλλα σκυλιά.

Η δικηγόρος του, Ανθούλα Ανάσογλου, τόνισε πως δεν έχουν λάβει ακόμα στα χέρια τους κανένα πόρισμα όσον αφορά τα αίτια γύρω από τον θάνατο του Όλιβερ.

“Υπάρχει σίγουρα ένας κατηγορούμενος είτε από δόλο είτε από αμέλεια. Είτε πρόκειται για ανθρώπινο δόλο είτε από αμέλεια, εάν θέλει η αστυνομία να μας πει ότι υπάρχουν κάποια άγρια σκυλιά, τότε είναι ευθύνη του δημάρχου και αντιδημάρχου. Ο Όλιβερ δεν πέθανε από παθολογικά αίτια, ο Όλιβερ κακοποιήθηκε”, υπογράμμισε η δικηγόρος.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: