Είναι 40 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 2 παιδιά: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Αντύπα & ζει μακριά από τα φώτα

December 13, 2023

Είναι 40 χρόνια παντρεμένοι, έχουν 2 παιδιά: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Αντύπα & ζει μακριά από τα φώταΟ Αντύπας και η Στέλλα είναι ένα πολύ δεμένο και ευτυχισμένο ζευγάρι στην Ελλάδα, καθώς έχουν περάσει αχώριστοι τα τελευταία 40 χρόνια. Στις 11 Δεκεμβρίου γιόρτασαν τη 40η επέτειο γάμου τους με μεγάλη χαρά. Τα παιδιά τους τους έκαναν έκπληξη με δύο τούρτες, σβήνοντας και τα κεράκια για να γιορτάσουν την ειδική αυτή στιγμή.

Ο Αντύπας γιόρτασε 40 χρόνια γάμου με τη Στέλλα του

Ενώ ο γνωστός και αγαπημένος τραγουδιστής ανέβασε στο instagram στιγμιότυπα από το πριβέ δείπνο και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Δεν μετράνε οι 14.620 μέρες, η αγάπη μας μετράει.. ❤️♾️».

Ενώ και το αγαπημένο ζευγάρι  πρόκειται να ανανεώσει τους όρκους του γάμου τους ως έναν τρόπο να εκφράσουν συμβολικά τα συναισθήματα που μοιράζονται για όλα αυτά τα χρόνια. Και μάλιστα θα γίνει στην Αμερική. Ο τραγουδιστής είχε αποκαλύψει πριν από λίγο καιρό ότι παρά τη φοβία του για τα αεροπλάνα, ετοιμάζεται για εμφανίσεις στην Αμερική και μαζί του θα είναι και η Στέλλα του, το στήριγμά του όλα αυτά τα χρόνια.

«Οπωσδήποτε η Στέλλα με στήριξε στις δύσκολες στιγμές και με έχει σώσει πολλές φορές από τον γκρεμό. Θα κάνουμε ανανέωση των όρκων του γάμου μας, θα το κάνουμε στη Φλόριντα, που θα είναι καλοκαίρι τότε εκεί, το έχουμε σκεφτεί πολλές φορές και θα γίνει τώρα»

Τα στιγμιότυπα από την όμορφη γιορτή που έστησαν για την 40ή επέτειο γάμου τους

Αντύπας: Η γυναίκα μου με έχει στηρίξει σε δύσκολες στιγμές μου


Πηγή

Διαβάστε επίσης: