Είναι κακόγουστα, δεν έχουν καθόλου στιλ: Τα 2 ζώδια με την πιο χάλια αισθητική, δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το ωραίο

December 14, 2023

Είναι κακόγουστα, δεν έχουν καθόλου στιλ: Τα 2 ζώδια με την πιο χάλια αισθητική, δεν ξέρουν να ξεχωρίζουν το ωραίοΥπάρχουν 2 ζώδια που δεν φημίζονται για το γούστο τους. Η ομορφιά είναι υποκειμενική, αν κάποιος είναι όμως κακόγουστος, μπορούμε να το καταλάβουμε εύκολα.

Το ερώτημα που έρχεται να απαντήσει το Pure Wow είναι το εξής: γεννιόμαστε με καλή αισθητική ή όχι; Τα ζώδια δίνουν την απάντηση. Τα άστρα ευθύνονται και για το γούστο και την αισθητική μας και όπως φαίνεται 2 του ζωδιακού κύκλου είναι κάπως κακόγουστοι.

Σκορπιός

Οι Σκορπιοί είναι γνωστοί για πολλά πράγματα, αλλά όχι για την αισθητική τους. Αν και το σταθερό ζώδιο του νερού είναι έντονο και πάντα φαίνεται στιλάτο κινούνται με βάση το συναίσθημα. Όταν ένας Σκορπιός αισθάνεται τέλεια και έχει καλή ψυχολογία είναι πιθανό να ντυθεί στιλάτα, αλλά όταν έχει κακή διάθεση, είναι ικανός να εμφανιστεί σε μια επίσημη εκδήλωση επιλέγοντας από την γκαρνταρόμπα του τα πιο ασυνδύαστα κομμάτια.

Τοξότης

Το μότο ενός Τοξότη μπορεί να είναι και το «Φοράω τα πάντα και είμαι ελεύθερος» και παρόλο που έχουν μια ζωντανή και έντονη προσωπικότητα, το επίπεδο αισθητικής τους είναι μερικές φορές αμφισβητήσιμο. Οι Τοξότες αγαπούν τα πράγματα και τα ρούχα με τα οποία συνδέονται συναισθηματικά και ενδιαφέρονται περισσότερο να κάνουν μια δήλωση με την εμφάνισή τους παρά να ταιριάζουν με το περιβάλλον. Η ντουλάπα και τα σπίτια τους είναι γεμάτα με περίεργα ρούχα με έντονα prints ή εκκεντρικά διακοσμητικά. Το στιλ και το γούστο ενός Τοξότη είναι ιδιαίτερο επομένως, είτε το αγαπάτε είτε το μισείτε.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: