Νεκρή ξαφνικά σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή: «Έσβησε» σε ηλικία 37 ετών η Γιώτα Σωτηρίου

December 14, 2023

Νεκρή ξαφνικά σύζυγος γνωστού ποδοσφαιριστή: «Έσβησε» σε ηλικία 37 ετών η Γιώτα ΣωτηρίουΗ Γιώτα Σωτηρίου έχασε τη μάχη με τον καρκίνο, σε ηλικία 37 ετών, σκορπίζοντας θλίψη στην τοπική κοινωνία της Μυτιλήνης.

Η Γιώτα Σωτηρίου πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν, το τελευταίο διάστημα, σε Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά από επέμβαση αφαίρεσης όγκου, αλλά μία ενδονοσοκομειακή λοίμωξη επιδείνωσε ραγδαία την κατάσταση της υγείας της και χθες, Τρίτη, το πρωί, “έφυγε” από τη ζωή.

Η αδικοχαμένη γυναίκα, που ήταν σύζυγος του επιχειρηματία και πρώην ποδοσφαιριστή Χρήστου Πουρή, εργαζόταν ως υπεύθυνη σε κατάστημα εστίασης στο νησί και ήταν ιδιαίτερα γνωστή και αγαπητή στον κόσμο.

Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιολικός εξέδωσε ανακοίνωση, εκφράζοντας τη λύπη εκ μέρους της πρώην ομάδας του συζύγου της για την τραγική απώλεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Η διοίκηση της ΠΑΕ Αιολικός εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της Γιώτας Σωτηρίου, συζύγου του Χρήστου Πουρή.

Ειλικρινή συλλυπητήρια από όλο τον «κυανόλευκο» Οργανισμό στο μέλος του διοικητικού μας συμβουλίου και στην οικογένεια της εκλιπούσας.

Είναι οδυνηρό όταν φεύγουν από τη ζωή τόσο νέοι άνθρωποι.

Καλό ταξίδι Γιώτα!

Κουράγιο Χρήστο”.

Η ανακοίνωση του ΣΦΑΑ:

“Εκφράζουμε τα βαθιά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της και στο μέλος του διοικητικού συμβουλίου του ΑΙΟΛΙΚΟY Χρήστο Πουρή για τον άδικο χαμό της συζύγου του. Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές δεν υπάρχουν λόγια. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τη σκεπάσει”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: