Δυστυχώς, είναι αλήθεια: «Έφυγε» πολύ νωρίς, στα 43 του χρόνια, ο Χρήστος Κώτσης

December 14, 2023

Δυστυχώς, είναι αλήθεια: «Έφυγε» πολύ νωρίς, στα 43 του χρόνια, ο Χρήστος ΚώτσηςΟ Χρήστος Κώτσης άφησε την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 43 ετών, μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο, σκορπώντας θλίψη.

Ο άτυχος άνδρας ήταν φίλος του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, αλλά και φίλαθλος του Άρη.

Μάλιστα, η διοίκηση του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, εξέδωσε ανακοίνωση στο facebook για τον θάνατο του σινεφίλ.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «To Φεστιβάλ αποχαιρετά με λύπη έναν από τους πιο πιστούς και διαχρονικούς του φίλους. Ο Χρήστος Κώτσης ανήκε σε εκείνο το σπάνιο είδος θεατή, που περιέβαλε με άδολη αγάπη και αφοσίωση την κινηματογραφική εμπειρία, έχοντας μετατρέψει τις σκοτεινές αίθουσες του Φεστιβάλ (και όχι μόνο) σε δεύτερο σπίτι του. Θα τον θυμόμαστε για τη στήριξη και την αγάπη του, αλλά και για τις αμέτρητες κουβέντες για σινεμά πριν και μετά τις προβολές. Συλλυπητήρια στους οικείους του και στα αγαπημένα του πρόσωπα».

Ο Χρήστος Κώτσης πάλεψε σκληρά με τον καρκίνο

Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ερασιτέχνης Άρης, αναφέροντας: “Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ εκφράζει τη θλίψη του για τον θάνατο του Χρήστου Κώτση.

Ο εκλιπών ήταν «στρατιώτης» του ΑΡΗ, έχοντας προσφέρει στον σύλλογο από αρκετά πόστα, μεταξύ άλλων διατελώντας και μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ερασιτέχνη. Εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήριά μας στην οικογένεια και τους οικείους του. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει…”.


Πηγή

Διαβάστε επίσης: