«Χώρισε και η Νατάσα Θεοδωρίδου»: Δεν άντεξε & ξέσπασε σε κλάματα ενώ τραγουδόυσε -“Άμα πονάς, πονάς, ΤΕΛΟΣ”

December 14, 2023
Η Νατάσα Θεοδωρίδου έχει χωρίσει: Δεν μπόρεσε να αντέξει και ξέσπασε σε κλάματα ενώ τραγουδούσε – Όταν πονάς, πονάς, ΤΕΛΟΣ.

Χώρισε και η Νατάσα Θεοδωρίδου: Δεν άντεξε & ξέσπασε σε κλάματα ενώ τραγουδόυσε -Άμα πονάς, πονάς, ΤΕΛΟΣ


Διαφ.

Viral έχει γίνει τις τελευταίες ώρες στο TikTok βίντεο στο οποίο καταγράφεται η Νατάσα Θεοδωρίδου να ξεσπά σε κλάματα επί σκηνής, με τη δημοφιλή τραγουδίστρια να μην μπορεί να συνεχίσει και να ζητάει από το κοινό να τραγουδήσουν οι ίδιοι.

Συγκεκριμένα, η Νατάσα Θεοδωρίδου όπως αναφέρει το iefimerida καταγράφεται σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω social media, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής της σε γνωστό νυχτερινό κέντρο, να τραγουδάει τη μεγάλη επιτυχία της Περηφάνια μόνο.

Ωστόσο, πριν καλά καλά ξεκινήσει να τραγουδάει, η ίδια καταγράφεται να ξεσπά σε κλάματα, να σκουπίζει τα δάκρυά της και να κρύβει τα μάτια της, λίγο πριν γυρίσει την πλάτη της στον κόσμο και κατευθυνθεί προς την ορχήστρα.

Μάλιστα, ένα μέλος της ορχήστρας δίνει ένα χαρτομάντιλο στην τραγουδίστρια, η οποία ωστόσο μοιάζει να δυσκολεύεται να συνέλθει και λέει στον κόσμο: Τραγουδήστε εσείς, γιατί δεν το βλέπω να έρχεται.

Το κοινό υπακούει στο κάλεσμά της, και η ίδια σύντομα ακολουθεί, και αρχίζει να ερμηνεύει με την ξεχωριστή φωνή της το αγαπημένο τραγούδι.

@melpo_diako Να ξέρεις… ???? @Natasa Theodoridou #theodoridou #theodoridounatasa #aktipireos #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – melpo_diako


Πηγή

Διαβάστε επίσης: