Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: «Η μάνα μου καλλιτεχνική τρέλα, ο πατέρας μου την απατούσε, εγώ εθισμένη σε ουσίες»

December 14, 2023
Η μητέρα μου, Μαρία Ελένη Λυκουρέζου, έχει μια καλλιτεχνική τρέλα, ενώ ο πατέρας μου την απατά. Εγώ, από την άλλη, είμαι εθισμένη σε ουσίες.

Μαρία Ελένη Λυκουρέζου: Η μάνα μου καλλιτεχνική τρέλα, ο πατέρας μου την απατούσε, εγώ εθισμένη σε ουσίεςΈνα διαφορετικό βίντεο δημοσίευσε η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου στα social media, κάνοντας αναφορά στην οικογένειά της, την οποία χαρακτήρισε ανισόρροπη.

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και κυρίως στο Tik Tok, μέσα από το οποίο μοιράζεται πολλά προσωπικά της θέματα, τα οποία δεν διστάζει να τα αναλύσει με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Ζωής Λάσκαρη μίλησε ξανά για την οικογένειά τους, τονίζοντας πως και οι δύο γονείς της είχαν μια διαφορετική “τρέλα”, ενώ τόνισε πως μέσα από την ανισορροπία έρχεται ισορροπία

Η Μαρία Ελένη Λυκουρέζου έγραψε στην ανάρτησή της: Ναι, είμαστε μία ανισόρροπη οικογένεια ανάμεσα σε τόσες ισορροπημένες! Η μάνα μου ηθοποιός… Καλλιτεχνική τρέλα! Ο πατέρας μου δικηγόρος, απιστούσε! Εγώ ναρκωτικά και τρελά! Τι λες τώρα σοβαρά; Κι εσείς με τις τελείες οικογένειές σας καλά; Μέσα από τόση ανισορροπία έρχεται ισορροπία. Πως την παλεύαμε ρε συ; Απαράδεκτοι όλοι!

@mariaelenilykourezou #FilmoraGoVideoEditor ♬ πρωτότυπος ήχος – ???????? DJ. Vangelis ????????


Πηγή

Διαβάστε επίσης: